rodez Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, Αποφάσισα και εγω μετα απο 15 χρονια να περασω σε Mac. Eχω διαφορες αποριες αλλα θα σας θεσω 2 μοναχα και οποιος εχει γνωση και θεληση με βοηθαει. 1ον Ακουω οτι θα βγει ανανεωμενος Mac.Ισχύει και αν ναι πότε? Προσανατολιζομαι να τον αγορασω σε 1 μηνα περιπου οποτε αν ειναι να περιμενω. 2ον Σκεφτόμουν να βάλω την 256αρα καρτα γραφικων αλλα μου φαινεται οτι δεν θα κερδισω και πολλα..Δεν παιζω πολλα παιχνιδια (Total War Warcraft και κανα Manager και αυτα οχι και πολυ συχνα) αλλα δεν θελω να σερνεται κιολας... Ευχαριστω (αν και μου φαινεται θα σας ξαναενοχλησω καθοτιν Νεος στα Mac) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Έχει αναφερθεί πριν 1-2 ημέρες σε παρόμοιο θέμα: http://buyersguide.macrumors.com/ Αν είναι να τον αγοράσεις σε ένα μήνα, περίμενε λίγο ακόμα μέχρι τις 11 Ιουνίου που γίνεται το Developers' Conference της Apple. Έχει προγραμματίσει 3ωρη ομιλία ο Steve Jobs και δεν ξέρεις καμιά φορά, μπορεί να ανακοινώσει τίποτε καινούριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δεν θα είναι 3ωρη τελικά. 1.5 ώρα όπως όλες τις φορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Χμμμ, στο site αυτο προτεινουν να μην αγορασουμε λογω επερχομενου update.Ισως τελικα περιμενω κανα 2 μηνες (τι ειναι αλλωστε μπροστα στα 15 χρονια με PC?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgi0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 εγω παντως ειμαι ετοιμος για ενα macbook pro ενω εχω το macbook... περιμενω ομως τιποτα νεες εξελιξεις πριν το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 εγω παντως ειμαι ετοιμος για ενα macbook pro ενω εχω το macbook...περιμενω ομως τιποτα νεες εξελιξεις πριν το παρω Προφανώς οι εξελίξεις αυτές ήρθαν Ίδιες τιμές στα "ελληνικά" με τα "αγγλικά" μοντέλα και θα ακολουθήσει και μείωση των τιμών στα Μacbook,Macbook Pro,Mac Pro και στις οθόνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.