Greator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εχω ενα Maxtor 300GB και θελω να τον χρησιμοποιησω ως εξωτερικο σκληρο στο λαπτοπ μου. Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι μια θηκη εξωτερικη που να υποστηριζει σκληρο στα 300gb γιατι οσες εχω βρει μεχρι τωρα (βλ.ICY BOX κλπ) υποστηριζουν μεχρι 250 και παρολο που μπορει να "παιξει" κανονικα και ο 300ρης λόφω της μη επαρκους τροφοδοσιας μπορει στο μελλον να εχω προβληματα. Γνωριζει κανεις καποιο αξιοπιστο κουτι για 300gb ide σκληρο? Εαν εχει εκτος απο USB2 και Firewire συνδεσιμοτητα τοσο το καλυτερο. Ευχαριστω εκ των προτερων!
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ρίξε μια ματιά σε αυτό. νομίζω θα σε καλύψει. edit: τώρα είδα για το firewire. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804949 αυτό έχει και usb2 και 2 firewire. δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως για τα GB. αφού έχει και τους 2 τύπους σύνδεσης, σίγουρα δεν είναι της σειράς.
Greator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ φιλε dimokritos! Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω στην περιπτωση του πρωτου σου εγγυαται οτι θα δουλεψει ακομα και εαν ο δισκος ειναι 500ρης το δευτερο ακομα και στην επισημη σελιδα της εταιριας δεν αναφερει τιποτα. Ειμαι σε διλημμα :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.