Lafas1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Στο σπίτι μου έχω ίδι μια γραμμή τηλεφώνου η οποία έχει DSL, αλλά θέλω να βάλω και εγώ στο δωμάτιο μου. Θέλω να είναι ανεξάρτητη από την άλλη γραμμή. Στην ουσία πρέπει να βάλω δικό μου αριθμο στο δωμάτιο μου έτσι? 1) Κάτι τέτοιο είναι εύκολο? Στον πΟΤΕ μπορώ να πάρω και να τους πω για δεύτερη γραμμή ok, αλλά πως γίνεται μόνο η πρίζα στο δωμάτιο μου να έχει? Ο πΟΤΕ δεν το αναλαμβάνει το ξέρω αυτό. Σας παρακάλω αν ξέρει κανείς να βοηθήσει. 2) Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάροχοι που δεν χρειάζεται να έχεις ΟΤΕ, έχουν αυτοί δικό τους δίκτυο. Μπορείτε να μου πείτε ποιοι είναι αυτοί και θα βρω μόνος μου αν έχουν γραμμές εκεί που μένω. Ευχαριστώ πολύ.... :cry:
Soth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Den xreiazetai extra thlefwnikos arithmos an thes na exeis mono extra dsl. Merikoi ISP (vivodi sigoura) dinoun grammi xoris tilefwno mono gia dsl alla den kserw ti pezei me tin kalwdiwsh tou spitiou sou, arkei na tous doseis ton allo sou tilefwniko arithmo sto Customer Care gia na sou poun an upostirizoun tin perioxi sou. Alla giati na valeis 2i dsl anti na moiraseis aftin pou hdh exeis?
Lafas1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μπέρδεμα για αυτό. Ο πατέρας μου είναι λίγο σπασίκλας και το το σβήνει για σπάσιμο μερικές φορές... Για να σου λέω ξέρω! (Αν κάποιος είναι ηλεκτρολόγος και γενικά ξέρει και μπορεί να μου προτείνει κάποιον μου κάνει μεγάλη χάρΗ!)
Pink_Panther Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μπέρδεμα για αυτό. Ο πατέρας μου είναι λίγο σπασίκλας και το το σβήνει για σπάσιμο μερικές φορές... Για να σου λέω ξέρω! (Αν κάποιος είναι ηλεκτρολόγος και γενικά ξέρει και μπορεί να μου προτείνει κάποιον μου κάνει μεγάλη χάρΗ!) Trava tilefoniki grami mexri to domatio sou kai sindese ekei to diko sou router. Ti 8a svisei meta? :twisted:
Lafas1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Trava tilefoniki grami mexri to domatio sou kai sindese ekei to diko sou router.Ti 8a svisei meta? :twisted: pos to kano afto?
Pink_Panther Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pos to kano afto? Monos sou i me voi8eia filou me liges ilektrologikes gnwseis i an den exeis einai efkolh douleia gia kapion ilektrologo. Apla travas ena diklono kalodio apo thn kontinoteri priza ws to domatio sou.
Lafas1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 o skopos einai na min fetete to kalodio... na kremete diladi apo ton pinaka ekso mexri to domatio mou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.