ippos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Καλησπερα. Εχω ενα qtek s200. δεν μπορω να πω. ειμαι σχετικα ικανοποιημενος, εχω βαλει ενα GPS και Destinator. Μπορω και κανω surf στο internet, αλλα ειναι λιγο αργο, ασε που μου τη σπαει η γραφιδα... Για αυτο ψαχνω ενα κινητο που να μπορω να βαλω το Destinator, να εχει μεγαλη οθονη, να μπορω να μπαινω στις σελιδες του Internet, να στελνω κανα e-mail , να ειναι 3G για γρηγορη ταχυτητα και φυσικα να εχει μαι καλη Φωτογραφικη μηχανη >3mp. Κοιταξα το Νοκια N95, αλλα περα του οτι ειναι λιγο τσιμπημενο εχω ηδη Gps, χωρις βεβαια αυτο να με ενοχλει ιδιαιτερα. Εχετε να μου προτεινετε κατι. Ειμαι γενικα Fun της Nokia
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 θα σου πρότεινα της HTC το 3300 και το 3600 αλλά έχουν και αυτά γραφίδα. το s200 το πουλάς?
ippos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ηθελα να ρωτησω της Νοκια, οπως π.χ. το Ν95, Ν80, Ν73, δεν εχουν τις δυνατοτες για ιντερνετ, και Destinator? ναι τo Πουλαω. εχω βαλει κ αγγελια. 380ε με εγγυηση μεχρι τις 15.5.08, στο κουτι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.