Koultouras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδιά, μπορώ να κάνω scroll στο επιφάνεια εργασίας μου σε gnome και να κάνω περιήγηση στα desktop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Koultouras πας κάτω δεξιά σένα άδειο "μικρό" παράθυρο και κάνεις "scroll" με το ροδάκι http://applications.linux.com/article.pl?sid=04/08/11/2119247&tid=26 ή shift + tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Βασικά ήθελα να κάνω στην επιφάνεια εργασίας το "scroll". Άν κατέβω μέχρι εκεί κάτω πατάω και την επιφάνεια. Το ερώτημα δεν ήταν πώς θα αλλάξω επιφάνεια εργασίας αλλά πώς θα την αλλάξω με "scroll" πάνω της Όπως και να έχει thanks για την πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 το shift+tab μάλλον ήταν λάθος πάτα alt+tab και δες άν σου κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το alt+tab εναλλάσσει τα ανοιχτά παράθυρα που βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας που βρίσκεσαι Εγώ θέλω αυτό το εφέ που υπάρχει και στο kde. Ρε παιδιά κανείς απ' όσους έχουν gnome δεν το έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 δεν βαζεις κανα kde? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Φίλε πήγαινε στα Hotkeys του gnome και εκεί θα έχει τις αντίστοιχες επιλογές. Γίνεται σίγουρα το είχα κανει παλαιότερα.Νομιζο όμως οτι με ctrl-left h right πρέπει να γίνεται.Τώρα μόλις το βρείς βάλε ότι θές εσύ.Ακόμα και το scroling του mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το δοκίμασα εγώ για να το προτείνω στον φίλο, αλλά δεν το δέχεται το scroll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Βρήκα ενα καλό προγραμματάκι για gnome, το brightside με το οποίο μπορείς να αλλάζεις desktops πηγαίνοντας το mouse στην αντίστοιχη πλευρά αλλά το wheel είναι άλλη φάση. Δεν γίνεται τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αν κατάλαβα καλά αυτό που θες το κάνει το Beryl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ναι, το κάνει αλλά δεν θέλω να βάλω beryl. Ήθελα κάτι απλό και λειτουργικό. Εάν βάλω Openbox αντί του metacity θα καταφέρω τίποτα; Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.