flokias69 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εχω ενα imac core 2 duo και θελω να συνδεσω tv tuner με δυνατοτητα εγγραφης. ειδα τα μοντελα που εχει το applestore υπαρχει καμμια αλλη λυση εκτος αυτων που να ειναι και πιο οικονομικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 http://www.elgato.com Έχει αρκετά... Εγώ προσωπικά έχω το Eye TV for DTT.. Βέβαια αυτό είναι για ψηφιακή αλλά απότι θυμάμαι τώρα έχουν βγάλει και ένα που ειναι hybrid... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 δες κι εδώ, Terratec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n-evil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σκεφτομουν για αυτο εδώ γιατι απο οτι είδα σου δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσεις και με αλλές συσκευές.Έχει συνδέσει κανεις πάνω του κονσόλα και αν ναι ποιο ήταν το αποτέλεσμα?Επίσης το συγκεκριμένο σου δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσεις με hdplayer (πχ ps3) και να βλέπεις hd ταινίες ή επειδη το tntuner δεν υποστηρίζει hd δεν γίνεται? Έχετε να προτείνετε κατι το όποιο να καλύπτει τα παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν κατάλαβα τι ρωτάς.. Πάντως νομίζω αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έχω εγώ..απλά το δικό μου ειναι για digital αυτο είναι για analog... μια χαρά τέλειο είναι... έχει μια πολύ μικρή κεραιούλα μαζί και κάνεις τη δουλειά σου παντού... Μπαίνει και σε laptop... Πως νομίζεις ότι βλέπαμε την ώρα της παράδοσης στο πολυτεχνείο το παγκόσμιο το καλοκαίρι??? Επίσης εκπληκτικό πρόγραμμα για να βλέπεις τηλεόραση είναι το Eye TV 2... Στο δίνουν και μαζί... Πραγματικά πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.