alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Άμα έχει νορμάλ εισιτήριο, θα το χαρούμε! Αλλιώς, μόνο οι πλούσιοι. Στην αρχη ειναι ψιλολογικο να εχει λιγακι τσιμπημενες τιμες .... Λιγακι ομως γιατι αν δεν ειναι λιγακι τοτε οπως λες δε βλεπω να το χαιρονται ολοι ...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προτιμούσα το Crimson Park, αλλά όπως και να έχει με το καλό να παίξετε στο νέο γήπεδο. Υπάρχει και το Crimson Park. Έτσι θα λέγεται γενικότερα η περιοχή. Εγώ πάντως δεν μπορώ να φανταστώ εκφράσεις με αυτά τα ονόματα. Δηλαδή τι θα λέω με τους φίλους μου; -Πάμε μια βόλτα στο Crimson Park; Ή θα λέμε: -Πού παίζουμε την Κυριακή; Τούμπα; Βικελίδης; Καραϊσκάκη; -Όχι, στο AEL ARENA παίζουμε. (καλά, δεν πιστεύω να είναι κανένας που να νομίζει ότι θα λέμε και το FC. Ή μήπως θα λέμε: -Παίζουμε στην Αρένα. Κανένα δε μου ακούγεται σωστά. ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- Στην αρχη ειναι ψιλολογικο να εχει λιγακι τσιμπημενες τιμες ....Λιγακι ομως γιατι αν δεν ειναι λιγακι τοτε οπως λες δε βλεπω να το χαιρονται ολοι ... Βασικά εγώ φέτος δεν έβγαλα διαρκείας, λόγω συνθηκών (θα είμαι πολλά Σαβ/κα στη Θεσσαλονίκη). ΑΝ έβγαζα, θα έπρεπε να βγάλω για 3 (!) χρόνια, όπως όλοι. Δε γίνεται να βγάλεις μόνο για μια χρονιά. Μέχρι τώρα, είχα 2-3 φορές την ευκαιρία να πάω στο γήπεδο. Και είδα ένα εισιτήριο, για μια απλή θύρα όπως η 10 (η αμέσως καλύτερη από την χειρότερη), 28€ ! Ε, λέω, δεν παίζει. Κάποτε ήταν από 18-23€ (ανάλογα με την ομάδα). Φέτος είναι 28€ με τις χειρότερες; Δηλαδή με τον Ολυμπιακό πόσο θα είναι; 40€; Φοβάμαι, όμως, ότι αυτό γίνεται ώστε να μπορέσει μετά ο Πηλαδάκης να βγει και να πει ότι "ορίστε, το εισιτήριο στο νέο γήπεδο δεν ακρίβυνε πολύ. Από 28€ που ήταν, πήγε μόλις 35€". Έλα, όμως, που δεν ήταν 28€. 18€ ήταν.
Linus_21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 28 ευρώ? Γωνία να φανταστώ. Υερβολικά πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 28 ευρώ? Γωνία να φανταστώ. Υερβολικά πολλά. Όχι ακριβώς, η 10Β είναι απέναντι από το γήπεδο, απλά δεν έχει σκέπαστρο. Και για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη ήταν: Θύρες 6 & 7: 17 ευρώ Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 28 ευρώ Θύρες 2 & 4: 37 ευρώ Θύρα 3: 60 ευρώ Προσωπικά, όμως, η παρέα μου είναι στη 10. Εκεί πήγαινα πάντα όταν είχα διαρκείας, εκεί θέλω ακόμη να πηγαίνω.
Linus_21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά, αν ήμουν περαστικός από Λάρισα, για αγώνα εκτός Παναθηναικό-ολυμπιακό, πάνω από 10 Ευρώ δεν τα δινα.
alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά, αν ήμουν περαστικός από Λάρισα, για αγώνα εκτός Παναθηναικό-ολυμπιακό, πάνω από 10 Ευρώ δεν τα δινα. δεν πας συχνά στα γήπεδα στην επαρχία για να δεις τιμές, ε;
Linus_21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δεν πας συχνά στα γήπεδα στην επαρχία για να δεις τιμές, ε; Επαρχία μένω. Γ' Εθνική μου ζήτησαν 15 ευρώ για αγώνα, δεν χρειάζεται να σου πω τι πήραν τελικά έτσι?
alexzzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Επαρχία μένω. Γ' Εθνική μου ζήτησαν 15 ευρώ για αγώνα, δεν χρειάζεται να σου πω τι πήραν τελικά έτσι? offtopic: εδώ ρε συ είχανε 15ε εισιτήριο σε ντέρμπι κορυφής στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας και επίσης 15ε σε Δ' Εθνική σε αγώνα παραμονής... Προσωπικά 15 για Super League και ειδικά σε τέτοιο γήπεδο δίνω άνετα... εδώ που είμαι έχουμε Ψωμιάδηδες και Πανόπουλους και θεωρούν τα 15 λίγα...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, τα 17€ δεν είναι κάτι τρομερό, για έναν αγώνα της ΑΕΛ που έχει όπως και να 'χει, τον έχει τον χαβαλέ του, γιατί το γήπεδο ΕΧΕΙ κόσμο. Εγώ δε θα έδινα λεφτά για να δω αγώνα σε ψιλο-άδειο γήπεδο.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Επαρχία μένω. Γ' Εθνική μου ζήτησαν 15 ευρώ για αγώνα, δεν χρειάζεται να σου πω τι πήραν τελικά έτσι? Τι λε ρε φιλε ... Εδω που μενω εγω ζητανε 10 ευρω για ματς τοπικου πρωταθληματος .... Και Β' κατηγοριας παρακαλω ...:lol: Πολυ σοβαρα το λεω ...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Tι εγινε Manuel, τον εφαγαν τον Παπακωστα?Φιρι φιρι πανε να καταληξει η ομαδα παλι στην Γ'.Παντως με οσα εχω δει φετος στο ελληνικο ποδοσφαιρικο (what?)πρωταθλημα αν μου ελεγαν καποιοι να ριξω απευθειας καποιες ομαδες στην Β' αυτες θα ηταν ο Ηρακλης,ο Παοκ,ο Αρης και ο ΠΑΟ και θα το σκεφτομουν και για Λαρισα οχι τοσο γιατι παιζει το ιδιο αθλιο ποδοσφαιρο (again, what?) με τους υπολοιπους 4 που ανεφερα αλλα λογω της αμπαλοσυνης του προεδρου της.
Mika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ε βεβαια κλασεις ανωτερο ποδοσφαιρο ο Πανσερραικος και ο Αστερας απο Ηρακλη Παοκ Αρης και Παο
fearwhatnow Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ^^ Eξαρταται τι περιμενεις απο καθε ομαδα.Για αυτο το ειπα.
anthony_88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αν και off topic, Οι ομαδες που θα επρεπε (οχι βαση ροστερ, αλλα βαση ονοματος και ιστοριας) να παιζουν πολυ καλυτερα απο ο,τι παιζουν ειναι ολες του ΠΟΚ, ισως ο ΠΑΟΚ, και σιγουρα οι Πανιωνιος,Λαρισα και Ξανθη. Αν κριτηριο υποβιβασμου ηταν αυτο, οι τρεις δικες μου επιλογες μαλλον θα ηταν ΑΕΚ, Πανιωνιος και Ξανθη
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Tι εγινε Manuel, τον εφαγαν τον Παπακωστα?Φιρι φιρι πανε να καταληξει η ομαδα παλι στην Γ'.Παντως με οσα εχω δει φετος στο ελληνικο ποδοσφαιρικο (what?)πρωταθλημα αν μου ελεγαν καποιοι να ριξω απευθειας καποιες ομαδες στην Β' αυτες θα ηταν ο Ηρακλης,ο Παοκ,ο Αρης και ο ΠΑΟ και θα το σκεφτομουν και για Λαρισα οχι τοσο γιατι παιζει το ιδιο αθλιο ποδοσφαιρο (again, what?) με τους υπολοιπους 4 που ανεφερα αλλα λογω της αμπαλοσυνης του προεδρου της. Παιδιά, μη λέμε ότι θέλουμε. Η Λάρισα έχει παίξει καλύτερα από τον αντίπαλο της σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και ένα ακόμη (νομίζω με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ). Σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν κατά γενική ομολογία καλύτεροι. Ακόμη και με τον Εργοτέλη, παίξαμε 1μιση ημίχρονο με παίχτη λιγότερο και παρόλα αυτά ήμασταν αυτοί που είχαμε κατοχή. Όσον αφορά τον πρόεδρο, έχω μεγάλη περιέργεια να δω ποιον θα φέρει. Είμαι έτοιμος για κράξιμο, όμως, οφείλω να ομολογήσω. Για μένα μεγαλύτερη ευθύνη είχαν οι παίχτες για την πορεία της ομάδας, παρά ο προπονητής. Άλλωστε όπως είπα, η ομάδα έπαιζε καλά, άρα ο προπονητής έκανε καλή δουλειά. Τα παιχνίδια, όμως, χάνονταν στις λεπτομέρειες, κάτι για το οποίο φταίνε οι παίχτες και η αδιαφορία τους. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα