Προς το περιεχόμενο

ΑΕΛ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγώ Πανθρακικό,Λειβαδιά και Ξάνθη θέλω να χαιρετήσουν.

Κι εγώ αυτοί θέλω να πέσουν, αλλά να σας πω την αλήθεια μου και να πέσουμε τώρα δε θα το θεωρήσω αδικία. Πραγματικά η ομάδα κάνει κάκιστη χρονιά και δε φαίνεται να υπάρχει σανίδα σωτηρίας.

Γιατί δεν παίζει ο Μετίν;

Όποιος αντέξει τώρα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλέπω τις σκηνές από το Καβάλα- ΑΕΛ τώρα και έδειξε το πέναλτι που βγάζει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και στην συνέχεια αγκαλιάζει όποιον βρει, και μαζί με τους συμπαίκτες του και τον Σόσιν.... λύθηκα

Δημοσ.
Βλέπω τις σκηνές από το Καβάλα- ΑΕΛ τώρα και έδειξε το πέναλτι που βγάζει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και στην συνέχεια αγκαλιάζει όποιον βρει, και μαζί με τους συμπαίκτες του και τον Σόσιν.... λύθηκα

Για δώσε link... Εμείς παίζαμε σήμερις;

Δημοσ.
Για δώσε link... Εμείς παίζαμε σήμερις;

το είδα στο ΣΚΑΪ goal... αν το βρω στο yt θα στο στείλω

χτες παίξαμε... 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι

Δημοσ.

Φαίνονται τα αποτελέσματα του προπονητή τώρα.Άντε με τις καραμέλες για τους Έλληνες προπονητές να της φτύσουμε σιγά σιγά.Επειδή είναι Έλληνας ο Ουζουνίδης δηλαδή εμπιστοσύνη μέχρι αηδίας.Το ότι είναι κακός προπονητής στάχτη και μπούρμπερη βρε αδερφέ.Ο προπονητής αυτός θα κάνει έργο στη Λάρισα γιατί είναι καλός.Σε όποια ομάδα έχει δουλέψει μέχρι τώρα μόνο θετικό έργο παρήγαγε.Και έχει δουλέψει σε ομάδες που ανέβηκαν κατηγορίες με αυτόν προπονητή.Και Γ εθνική και Β εθνική.Και τώρα από ότι φαίνεται σώζει και την Λάρισα.

Είναι για εμένα ο καλύτερος Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή με ήθος και σωστή νοοτροπία κιόλας συμπεριλαμβανομένου και του κοσμοπολήτη-αρχίβλαχου Δώνη και του πρωταθλητή Νιόπλια στη λίστα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άσε ρε. Τα λες αυτά επειδή είναι Έλληνας. :P

Σε είχα ξαναρωτήσει και δε μου απάντησες: ποιόν είδες να θεωρεί καλό προπονητή τον Ουζουνίδη; Τον Πηλαδάκη; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι τον βρίζανε και αυτός περίμενε να τελειώσει η χρονιά για να τον διώξει.

Μη βλέπουμε και φαντάσματα. Ένας τον στήριξε και αυτός όχι επειδή ήταν Έλληνας, αλλά α) από φιλοσοφία και β) επειδή θεωρούσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή το να φέρει άλλον προπονητή δε θα έχει καλά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Μόνο τον Πηλαδάκη;

Όλοι άμα κάτσεις να διαβάσεις συνεντεύξεις,"στηρίζουμε το έργο των Ελλήνων προπονητών και των νέων,φαίνεται το έργο,του Γιώργου του Δώνη,του Ουσζουνίδη,του μπλα μπλα μπλα"

Έχω βαρεθεί να τα διαβάζω.Τους κάναμε όλους ήρωες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, ο Ουζουνίδης τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι. Ψέμματα; 5η θέση πήραμε, μια από τις καλύτερες χρονιές της ΑΕΛ όλων των εποχών (και με νούμερα αυτό, όχι μόνο έτσι γενικώς) και ήμασταν και αήττητοι για 12+ παιχνίδια (ούτε εγώ θυμάμαι πόσα ήταν ακριβώς). Δεν πρέπει ούτε αυτό να του το αναγνωρίσουμε; Εκτός αν εννοείς ότι κάποιος υμνούσε το φετινό έργο του Ουζουνίδη. Ή θεωρείς ότι το να έχει κάποιος μια κακή χρονιά είναι αντικειμενικό αποδεικτικό της γενικότερης ανικανότητάς του, έστω και αν αυτή η χρονιά συνοδεύτηκε με απίστευτες ατυχίες (μέχρι και θάνατο ποδοσφαιριστή). Τονίζω ξανά, ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τη γενικότερη άποψή μου για τον Ουζουνίδη, που εξακολουθεί να είναι πως δεν είναι καλός προπονητής, ενώ ο Δώνης είναι.

Ο Δώνης από τότε που ήρθε η ομάδα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Από την Β' στην Α', από την 8η θέση και το Ιντερτότο στην 6η θέση, στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στου ομίλους του ΟΥΕΦΑ αποκλείοντας την Μπλακμπερν κτλ κτλ

Τι δηλαδή τόσο παραπάνω κάνουν οι ξένοι που δεν πρέπει να στηρίζονται οι Έλληνες; Άσε που στην Ελλάδα κανένας προπονητής δε στηρίζεται. Ούτε ξένος, ούτε Έλληνας.

Δημοσ.

Ε ξέρουν 5 6 συστήματα παραπάνω,έχουν καλύτερο πρόγραμμα,είναι πιο μεθοδικοί.Αλλά έχουν και τα μείον της προσαρμογής,της γλώσσας.

Θα σου έλεγα τι είναι ο Δώνης.Από Β σε Α δόξα το θεό πατροπαράδοτα οι ομάδες ανεβαίνουν με σφυρίχτρα.Όσο και να μην αρέσει αυτό κάθε χρονιά το ποιοι θα ανεβούν το ξέρει όποιος ενδιαφερθεί να μάθει με 100% επιτυχία.Το κύπελλο πήρε συγκυριακά.Και παραλίγο να ρίξει την ομάδα ξανά Β εθνική.Ήρθε στην ΑΕΚ και μας φούνταρε.Άσχετος τελείως..Και τελείως τσοπάνης και σε νοοτροπία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και την Μπλακμπερν συγκυριακά τη νίκησε, και η ομάδα κάθε χρόνο τερμάτιζε σε καλύτερη θέση συγκυριακά, και την ΑΕΚ πρόλαβε να την φουντάρει που ακόμα δεν πήγε έφυγε. Μάλιστα. Δε βλέπω να πηγαίνει πουθενά η κουβέντα με τέτοια επιχειρήματα. Που δηλαδή να είχε και τίποτα ατυχίες και να μην είχε καταφέρει πράγματα τι θα του έσερνες. Γιατί εγώ δεν κρίνω μόνο εκ του αποτελέσματος. Κρίνω και από τις εμφανίσεις. Και η Λάρισα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις επί Δώνη και είχε δεμένη ομάδα. Μέχρι την τελευταία χρονιά, ίσως είχε και το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος με Σαρμιέντο, Φωτάκη και Ιγκλέσιας.

ΥΓ. Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται πλέον στο ποδόσφαιρο, δεν είναι 5-6 όλα μαζί. Όχι και να ξέρουν παραπάνω οι 5-6 οι ξένοι.

Δημοσ.

Συστήματα εννοώ τους αυτοματισμούς.Τέλος πάντων μπορεί αν τον αφήσεις 10 χρόνια τον Δώνη να παίξει και καλά η ομάδα.Πάντως και φέτος στον Ατρόμητο στο πρώτο μισό έπεφτε και στο δεύτερο μισό έχω βαρεθεί τον Δώνη να γκρινιάζει για διαιτησίες,και διάφορα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ατρόμητος σου αρέσει; Μυστήριος είσαι βρε αδερφέ. :-)

Όσον αφορά το "αν τον αφήσεις 10 χρόνια κάπου", αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους προπονητές. Δηλαδή χρειάζονται 2-3 χρονιές για να φτιάξουν ομάδα, γι' αυτό και στην Ελλάδα δεν έχουμε κανέναν προπονητή σε εκτίμηση, γιατί κανέναν δεν αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του.

Προπονητές - θαύματα δεν υπάρχουν παγκοσμίως. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απλά μια ρουλέτα, όπου ο πιο κωλόφαρδος προπονητής αποθεώνεται γιατί απλά έτυχε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη στιγμή που έγινε η καλή εμφάνιση. Όποιος είναι άτυχος και προπονήσει στο δίμηνο ντεφορμαρίσματος της ομάδας, τον τρώει η μαύρη μαρμάγκα και τον βαφτίζουμε άσχετο και υπεύθυνο για όλα. Άσε που καμιά φορά δεν είναι καν ντεφορμάρισμα, αλλά καθαρή ατυχία.

Ένας προπονητής μπορεί να κριθεί μόνο εφόσον κάτσει τουλάχιστον μια ολόκληρη χρόνια (να κάνει και προετοιμασία, και ανανέωση και να δείξει στην ομάδα στυλ παιχνιδιού κ.α.) στον πάγκο μιας ομάδας. Και τότε με μέτρο. Χρειάζεται ακόμη περισσότερος καιρός για να κρίνεις με ασφάλεια.

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αληθεύει πως στη ψηφοφορία για το όνομα υπάρχει και το "Τυροκομείο";

:P:p:p

Πλακίτσα!

---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ----------

Αληθεύει πως στη ψηφοφορία για το όνομα υπάρχει και το "Τυροκομείο";

:P:p:p

Πλακίτσα!

Δημοσ.

Άσε, τα ακούσαμε όλα!

Εμένα με απογοήτευσαν λίγο οι επιλογές. Κανένα όνομα δεν είναι ελληνικό. Υποθέτω, όμως, ότι θα επικρατήσουν είτε το AEL ARENA (όποιο από τα δύο, το ίδιο είναι, έτσι θα λέγεται) είτε το LARISSA ARENA, οπότε δε με απασχολεί.

Οι επιλογές:

1. AEL FC ARENA

2. AEL 1964 ARENA

3. LARISSA FC ARENA

4. CRIMSON PARK

5. QUEEN AEL PARK

6. AEL PALACE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...