Προς το περιεχόμενο

ΑΕΛ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρίμα θα ναι να πέσει η ΑΕΛ........Εγώ την Ξάνθη θέλω να αποχαιρετίσω εξαιτίας του Πανόπουλου και τα Γιάννενα με τον βόθρο για γήπεδο.

Δημοσ.

ναι ρε ας πεσουμε εμεις (γιαννενα) γιατί σας χάλασε το ζωσιμάδες.ρε δεν μας χέζετε.εννοείτε πως είναι άθλιο το γήπεδο αλλά είναι τό ίδιο άθλιο με τις καβάλας που όταν παίξαμε έβρεχε εκεί κάτι ώρες ενώ στα γιάννενα βρέχει 7 μέρες την βδομάδα 12 μήνες το χρόνο.Αλλά σωστά ας πέσουν τα 6α σε εισητήρια γιάννενα και ας μείνει στην Α ο λεβαδειακός (όχι τίποτα άλλο να πέρνει και κανά βαθμό ο γάυρος ) ανεβαίνει και η φόφη (όχι τπτ άλλο να ξεκινάει και με +6 ο βάζελος) και όλα κομπλέ.Δυστηχώς θα πέσουμε αλλά επειδή έχουμε ομάδα για κατακέφαλα (τουλάχιστον εμείς όταα βλέπουμε κάτι άθλιο στην ομάδα μας το παραδεχόμαστε) και όχι γιατί ξαφνικά φταίει το γήπεδο ή οτιδήποτε άλλο.άχ ρε ελλαδίτσα με τα γήπεδα-στολίδια σου....:mad:

Δημοσ.

Κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν γήπεδα στολίδια στην Ελλάδα αλλά το γήπεδο των Ιωαννίνων πραγματικά θυμίζει χαβούζα εναπόθεσης αστικών λημμάτων και είναι ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο στην Ελλάδα.

ρε δεν μας χέζετε.

Νevah!!!! Δεν θέλουμε το πρόβλημα με τα κακάκια στο γήπεδο να επεκταθεί και στην πόλη :lol:

Δημοσ.

Έχω ακούσει πάντως και το ότι το γήπεδο διατηρείται σκοπίμως σε αυτή την κατάσταση για να μην μπορούν να παίξουν σοβαρή μπάλα οι αντίπαλες ομάδες. Ελπίζω τελευταία αγωνιστική να μην θέλουμε νίκη σ' αυτό το βοσκοτόπι.

Δημοσ.
Και έχει και 6 εύκολους βαθμούς στον γαύρο σε κάθε πρωτάθλημα.

Για ολους φετος ηταν ευκολοι οι βαθμοι ρε απεναντι σε Πανθραξ ...

Τι λες μονο για μας ... ???

Αφου εχει μονο 12 βαθμους...

Σχεδον ολοι περασαν απο κει ..

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Shit. :-)

Μου θύμισες τον Ιταλό: "I want two sheet on the table" "You want to shit on the table?!" "That's what I said! I want two sheet on the table!" :-D.

---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:00 ----------

Το θυμόμουν λάθος:

Δημοσ.
Shit. :-)

Μου θύμισες τον Ιταλό: "I want two sheet on the table" "You want to shit on the table?!" "That's what I said! I want two sheet on the table!" :-D.

---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:00 ----------

Το θυμόμουν λάθος:

Oh, shit again ... :o:-D:p

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...