piomenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τα κείμενα στα 2 λινκ που βάζεις για τον Γιαννακόπουλο είναι αηδιαστικά οπαδικά και έχουν την ίδια βαρύτητα με το εξώφυλλο του "Πρωταθλητή". Συγκρίνεις οπαδικά κείμενα με εξώφυλλα και κείμενα δημοσιοκάφρων; Όταν πέρσι στην αρχή ο Γιαννακόπουλος έδινε νίκες ήταν μια χαρά η κατάσταση. Τώρα που έχει πέσει κατακόρυφα η απόδοση του ενοχλεί που μιλάει. Και ενοχλεί γιατί είναι ο Γιαννακόπουλος ο γαύρος... αν ήταν ο χ-ψ δηλωμένος φίλαθλος της "αναγέννησης νεκρών'' δεν θα το συζητούσαμε καν. Και πέρυσι που έδινε βαθμούς με την απόδοση του πάλι αρκετοί τον βρίζανε . Δεν με νοιάζει αν είναι πολύς ο Γιαννακόπουλος για την ΑΕΛ ή το αντίθετο, απλά υπάρχει μια προκατάληψη για τον παίκτη (τον βάζω στην ίδια θέση με τον Καραγκούνη... ) και αφού σέρνει το κουφάρι του θα πληρώσει και το μάρμαρο. Για τον Μετίν να πω απλά ότι το "ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ δεν είναι από τα... παιδάκια που αφήνουν τέτοια θέματα να περάσουν έτσι" είναι όλο το ζουμί.... σκατό χαρακτήρας που σε μια ομάδα με επίπεδο κάτω του μετρίου ξεχωρίζει και είναι πασάς. Ο Τουμέρ είναι μεγάλος παίκτης . Σε όποια Ομάδα έπαιξε στην καριέρα του( ξεχώριζε γιατί είναι τρελή μπαλαδόφατσα και δεν θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι . Για το ομάδα κάτω του μετρίου που γράφεις είναι προσβλητικό για όποιον Οπαδό-φίλαθλο της ΑΕΛ το διαβάζει .
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ο Τουμέρ είναι μεγάλος παίκτης . Σε όποια Ομάδα έπαιξε στην καριέρα του( ξεχώριζε γιατί είναι τρελή μπαλαδόφατσα και δεν θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι . Για το ομάδα κάτω του μετρίου που γράφεις είναι προσβλητικό για όποιον Οπαδό-φίλαθλο της ΑΕΛ το διαβάζει . Και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλει να χάνει... τι σημαίνει ότι δεν είναι παλιό χαρακτήρας; Ή να πω τον Ζε Ελίας; ή να το κάνω Γκατούσο; αλλάζει κάτι; Και οι 4 προσφέρουν/πρόσφεραν στην ομάδα τους παίζουν μπάλα... so what; Όσο για το "κάτω του μετρίου" που σας προσβάλει... φέτος η ΑΕΛ είναι κάτω του μετρίου. Από πέρσι μπαίνοντας στα μπαραζ είναι έτσι...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Άστο alex. Άλλα 'ντ' άλλων είναι αυτά που γράφεις. Ο Μετίν δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που περιγράφεις. Και μόνο που τον έβαλες μαζί με Γκαρσία και Γκατούζο, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Δε θα κάτσω να σου κάνω φροντιστήριο. Θα σου πω απλά ότι πολύ κακώς γράφεις για πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. ΥΓ. Όσο για τον "φανατισμό" μου, έχω γράψει πολλές φορές αρνητικά πράγματα για παίχτες της ομάδας μου, αλλά δε βαριέσαι τώρα. Αυτά θα θυμόμαστε; Ότι μας συμφέρει κάθε φορά.
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μα βέβαια έχεις γράψει αρνητικά για παίκτες της ομάδας σου... όπως για τον Γιαννακόπουλο πχ... δεν πειράζει, καταλαβαίνω. επαναλαμβάνεις και εσύ ότι σου πασάρουν γύρω από την ομάδα σου.
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Γιαννακόπουλος τέλος! http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/257857.html
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία. Δεν ήθελα να βρεθούμε την Κυριακή σε δύσκολη θέση. Keep walking.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Α, ρε Μετίν, είσαι απίστευτος, τι να λέμε...
alexdelpiero Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλη η μεταγραφη του Κουζαν για την ΑΕλ.Στην ελλαδα μπορει να κανει την διαφορα...Το θεμα ειναι πως θα τον δεσει με τον Ζεσους ο Ουζουνιδης...
nikos21aek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/218609 O σοβαρότερος και καλύτερος για εμένα Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή.
Sir Pretender Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμένα μ' αρέσει που ο Πηλαδάκης επενδύει σε Έλληνες, γενικότερα μ' αρέσει η όλη προσέγγισή του και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι παράγοντες. Τεσπά, ο Παπακώστας έκανε καλή δουλειά στα Γιάννινα, μακάρι να κάνει εξίσου καλή και στη Λάρισα γιατί η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α' Εθνική. btw, ο Ουζουνίδης (κι αυτός φέρελπις ως προπονητής κι ας απέτυχε σε γενικές γραμμές στην ΑΕΛ κάτα κάποιους) ακούγεται ότι είναι υποψήφιος για Ξάνθη... //Η Ξάνθη, btw, διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να μιλάει με Ουζουνίδη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2010 από Sir Pretender
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Να πω την αλήθεια μου, εγώ προτιμούσα τον Κατσαβάκη. Και μάλιστα θα τον ήθελα και για του χρόνου. Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή και στις επιλογές των παιχτών που έχει κάνει, αλλά και στο ότι έχει κατορθώσει να κρατήσει ομάδες στην Α' Εθνική με πολύ μέτριο υλικό. Επίσης, ο Απόλλων Καλαμαριάς έβγαζε ψυχή σε κάθε ματς, δεν τα παρατούσε ποτέ. Να θυμίσω ότι ήταν η ομάδα που στέρησε από από τον Ολυμπιακό το ένα από τα δύο πρωταθλήματα που έχει χάσει τα τελευταία 10+ χρόνια; Αλλά και ο Παπακώστας φαίνεται να έχει καλό βιογραφικό και έχει στα + το ότι έχει δουλέψει σε ομάδες με πολλούς ξένους παίχτες (όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η Λάρισα). Σίγουρα μου αρέσει η λογική του Πηλαδάκη, κρίμα που αναγκάστηκε να σπάσει έναν κανόνα του, που ήταν προφανώς να μην απολύει προπονητές μέσα στη σεζόν, αν και εδώ ήταν κοινό το διαζύγιο, ο Ουζουνίδης προφανώς δεν ήθελε να συνεχίσει και λογικό είναι. Για τον Ουζουνίδη δεν έχω τόσο αρνητική γνώμη όσο... όλοι πρακτικά εδώ στη Λάρισα, αλλά ας μην γράψω περισσότερα γιατί κινδυνεύω με... εξορία! Σίγουρα έκανε λάθη, αλλά δεν του αξίζει το μερίδιο ευθύνης που του καταλογίζουν (δηλαδή όλη την ευθύνη, γιατί όλη του την καταλογίζουν).
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Άσε ρε φίλε τους βαφτίσαμε όλους προπονηταράδες επειδή είναι Έλληνες.Τι δεν του αναλογεί δηλαδή; Σε τέτοιες περιπτώσεις πιο εύκολα φεύγει ένας που ίιιισως και να φταίει,για να αντιστραφεί το κλίμα παρά περισσότεροι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το "προπονηταράς" με το "δεν έχω και τόσο αρνητική γνώμη όσο όλοι οι άλλοι εδώ" (που ελπίζω να έχεις μια εικόνα για το τι λένε γι' αυτόν), έχει μια απόσταση από εδώ μέχρι το φεγγάρι. Όσον αφορά αυτές τις περιπτώσεις που λες και το πόσο εύκολα φεύγει ο προπονητής, αυτά είναι ελληνική πραγματικότητα και φυσικά λανθασμένες τακτικές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βεβαίως και έπρεπε να φύγει ο Ουζουνίδης γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, αλλά γενικά θεωρώ πολύ σωστό τον Πηλαδάκη που στηρίζει μέχρι τελικής πτώσεως τους προπονητές του, όπως κάνουν όλες οι προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Τι δεν αναλογεί στον Ουζουνίδη; Πολλοί από τους παίχτες που έφυγαν το καλοκαίρι δεν έφυγαν με δική του απόφαση, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπως ο Πάρρα (ακόμα και ο Μετίν άργησε πολύ να υπογράψει ανανέωση και ο Ουζουνίδης πανηγύριζε τη μέρα που ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις). Ο θάνατος του Ντε Νίγκρις. Η αδιαφορία ορισμένων παιχτών που βρέθηκαν στο απυρόβλητο γιατί όλοι ασχολούνταν ΜΟΝΟ με τον Ουζουνίδη. Κάποιες πραγματικές ατυχίες που είχε η ομάδα, όπως οι ταυτόχρονοι τραυματισμοί το καλοκαίρι παιχτών που παίζουν σε ίδιες θέσεις (πχ Κατσιαρός, Βενετίδης) που είχε σαν αποτέλεσμα, μαζί με τεράστια δόση ατυχίας, και τον αποκλεισμό από το Europa League... ...και άμα σκεφτώ θα βρω κι άλλα. Έχει ευθύνη για πολλά πράγματα και διαφωνώ σε πολλές επιλογές μαζί του (πχ στους πάρα πολλούς ξένους που έφερε στην ομάδα) και γενικά δεν τον θεωρώ καλό προπονητή (κυρίως γιατί δεν ξέρει να εμπνεύσει τους παίχτες). Αλλά το μερίδιο ευθύνης που του καταλογίζουν είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό. Απλά ως γνήσιοι Έλληνες ακολουθούμε αυτά που κάνουν και όλοι οι άλλοι. Μου το είπε και ένας στο γήπεδο, όταν του ανέφερα τα ίδια: "δηλαδή ο Κόκκαλης χαζός είναι και αλλάζει συνέχεια προπονητές;". Όχι, του λέω, πανέξυπνος είναι που παίρνει πρωταθλήματα τόσα χρόνια και δεν κατάφερε ακόμα να φτιάξει ομάδα και να έχει σταθερό προπονητή, όπως όλοι οι σοβαροί σύλλογοι.
Sir Pretender Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 +100 Manuel. Να ρωτήσω κάτι: ο Γιαννακόπουλος έχει φύγει, ε; Τι πήγε στραβά μ' αυτόν;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αφενός σερνόταν στα παιχνίδια και αφετέρου έβγαινε μετά τις ήττες με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά και έκανε προκλητικές δηλώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα