Προς το περιεχόμενο

ΑΕΛ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ρε παιδιά... με έχει επηρεάσει πολύ το γεγονός...

Τι να πεις... Κουράγιο στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πραγματικά τραγικό. Καλό κουράγιο στους δικούς του. Είναι πραγματικά άδικο να φεύγουν άνθρωποι σε αυτή την ηλικία.

Δημοσ.

Τι μαλακιες γινονται τελευταια ρε πουστη μου?

Ειναι κανεις 40-45 χρονων να μας πει αν και παλια πεθαιναν νεα παιδια ετσι ευκολα?

Παλια θυμαμαι μονο τιποτα ατυχηματα ακουγαμε, τωρα ο ενας καρδια, ο αλλος αυτοκτονει....

Τι να πω, συλληπητηρια

Δημοσ.

Κρίμα.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά διάβασα κάπου ότι Τούρκοι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους μανατζαρέους του ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο...

Δημοσ.
Κρίμα.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά διάβασα κάπου ότι Τούρκοι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους μανατζαρέους του ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο...

Κι εγώ αυτό διάβασα, ότι έπρεπε να υπογράψει η ομάδα του ότι αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη το οποίο δεν έκανε και γι αυτό έφυγε από Τουρκία και ήρθε εδώ.

Αυτό σημαίνει ότι οι δικοί μας ΔΕΝ κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις; Αν αληθεύει ότι έπαιζε με πρόβλημα στην καρδιά, υπάρχει ΠΕΛΩΡΙΟ σκάνδαλο παιδιά. Είναι περίπτωση ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή ακόμα και πρόθεση...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
υπαρχι λαρισεος που να μενει σαλονικα??

monsters salonica??

και εγω σαλονικα μενω και δεν χανω ματς τις ΑΕΛΑΡΑΣ

Να πηγαίνεις και στο σχολείο όμως!! Ειδικά την "γλώσσα" να μην την χάνεις, έχεις κενά!!!

Δημοσ.

Δεν είπε το ποίημα του coach και τσατίστηκε με την πάρτι του... λες και ο Γιαννακόπουλος είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν παιζει μια παντως φετος....

και τωρα που το θυμηθηκα... τι ζορι τραβαει αυτος ο Μετιν; με τον Σισε ειχε ξεκινησει μανουρα και τωρα διαβαζα οτι την επεσε στην φυσουνα σε καποιον του Παοκ... εν τω μεταξυ ειχα διαβασει απο τον Μανουελ εδω οτι ειναι ο πιο ηρεμος παιχτης και ετσι

Δημοσ.

Ο Μετίν είναι απίστευτος χαρακτήρας. Δεν φαντάζεσαι. Δεν έχω ξαναγνωρίσει τέτοιον ποδοσφαιριστή. Και δεν εννοώ ότι πουλάει οπαδιλίκι, γιατί ΔΕΝ το κάνει. Είναι δύσκολο να το περιγράψω και ότι και να πω θα είναι λίγο.

Επειδή οι πιο πολλοί το κάνανε γαργάρα και πιθανόν να μην έχεις δει τον αγώνα:

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=6559723

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Παπασταμάτης

Μοιραία, λοιπόν, τα... φώτα πέφτουν πάνω στον Κώστα Παπασταμάτη που με τα σφυρίγματά του, κατόρθωσε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα, προκαλώντας τα παράπονα και των δύο ομάδων. Με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι, οι υπόλοιπες σωστές υποδείξεις του Αθηναίου ρέφερι περιορίζονται σε κάποια ανούσια φάουλ στο... κέντρο του γηπέδου, αφού σε όλες τις κρίσιμες φάσεις, έδινε ό,τι ήθελε.

Τραβηγμένη μέχρι εκεί που... δεν παίρνει η απευθείας κόκκινη στον Κάσας που ναι μεν έβαλε τρικλοποδιά στο τελείωμα της... κοκορομαχίας του με τον Χαλκιά για το ποιος θα πάρει καλύτερη θέση σε εκτέλεση κόρνερ, πλην όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν για αποβολή, με τον Παπασταμάτη προφανώς να «τσιμπάει» στις θεατρινίστικες αντιδράσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που έπεσε σαν να τον έχουν... πυροβολήσει.

Ανύπαρκτη η δεύτερη κίτρινη στον Μουσλίμοβιτς που απλώς πλάσαρε, κάποια... δέκατα του δευτερολέπτου μετά την υπόδειξή του σε θέση οφσάιντ που, προφανώς, δεν είχε αντιληφθεί.

Ένταση στο τέλος

Και, φυσικά, όλο και κάτι παραπάνω από το... τίποτε, ήταν τα δύο διαδοχικά τάκλιν με τα δύο πόδια του Τσιρίλο και του Βιτόλο στον Μετίν, στα οποία ο άρχοντας του αγώνα, έκλεισε τα μάτια, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση, αφού ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ δεν είναι από τα... παιδάκια που αφήνουν τέτοια θέματα να περάσουν έτσι. Παρόμοια ήταν και η πλειονότητα των υπόλοιπων αποφάσεών του, με τη διαφορά ότι οι παραπάνω ήταν οι πλέον χαρακτηριστικές.

Όσον αφορά το Γιαννακόπουλο, υπάρχουν δύο ανακοινώσεις. Η δεύτερη τα λέει όλα, περιγράφει την πορεία του Γιαννακόπουλου από την αρχή ως το (ελπίζουμε) τέλος και όποιος θέλει να καταλάβει πως νιώθουν αρκετοί εδώ στη Λάρισα για ορισμένα θέματα, αξίζει τον κόπο να τη διαβάσει.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2433:qq--athens-club&catid=38:coffe-time&Itemid=44

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2434:--monsters--&catid=38:coffe-time&Itemid=44

Για όποιον βαριέται να τα διαβάσει, ας γράψω εγώ απλά ότι δεν είναι το πρώτο παραστράτημα που κάνει ο Γιαννακόπουλος. Κατ' αρχήν φέτος σέρνεται, ενώ και πέρυσι μετά το καλό ξεκίνημα δεν προσέφερε και μάλιστα στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, το Ολυμπιακός - Λάρισα στο οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει το καλύτερο του παιχνίδι, ήταν απαράδεκτος, όπως φυσικά και στα play off. Δεύτερο και σημαντικότερο, δεν μπορεί να βγαίνεις μετά το Λάρισα - Ολυμπιακός (φέτος) και να στάζεις μέλι για τον αντίπαλο με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, τη στιγμή που ΕΠΑΙΞΕΣ στον αγώνα και δεν πρόσφερες τίποτα.

Το άλλο σημαντικό σημείο, είναι ότι δεν μπορεί ενώ έχεις απολαύσει για τόσα χρόνια το "σάπιο" του συστήματος, να έρχεσαι τώρα στην ομάδα μου (που πολεμάει αυτό το σάπιο) και να μου το παίζεις και "ανώτερος". Τουλάχιστον, μην κάνεις καθόλου δηλώσεις, αυτό το δέχομαι. Αλλά όχι και επιλεκτικές δηλώσεις για επιλεκτικές φάσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ομάδας "σου". Έλεος πια. Και η υπομονή έχει τα όρια της.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι που είναι απ' έξω δεν μπορούν να καταλάβουν εύκολα αυτά που γράφω. Προσπαθήστε, όμως, να μπείτε στη θέση μας.

Για όσους είστε Παναθηναϊκοί, απλά φανταστείτε τον Σαλπιγγίδη μετά από αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1, στο οποίο ήταν έξαφανισμένος και δεν ήξερες αν έπαιζε ή όχι, να βγαίνει και να δίνει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Θα ανεχόσασταν κάτι τέτοιο;

Ο Γιαννακόπουλος δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι απλά ξένο σώμα και πολύ κακώς ήρθε στην ομάδα αφού δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί.

Τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν είναι δεδομένα.

Δημοσ.

Τα κείμενα στα 2 λινκ που βάζεις για τον Γιαννακόπουλο είναι αηδιαστικά οπαδικά και έχουν την ίδια βαρύτητα με το εξώφυλλο του "Πρωταθλητή".

Όταν πέρσι στην αρχή ο Γιαννακόπουλος έδινε νίκες ήταν μια χαρά η κατάσταση. Τώρα που έχει πέσει κατακόρυφα η απόδοση του ενοχλεί που μιλάει. Και ενοχλεί γιατί είναι ο Γιαννακόπουλος ο γαύρος... αν ήταν ο χ-ψ δηλωμένος φίλαθλος της "αναγέννησης νεκρών'' δεν θα το συζητούσαμε καν.

Δεν με νοιάζει αν είναι πολύς ο Γιαννακόπουλος για την ΑΕΛ ή το αντίθετο, απλά υπάρχει μια προκατάληψη για τον παίκτη (τον βάζω στην ίδια θέση με τον Καραγκούνη... ) και αφού σέρνει το κουφάρι του θα πληρώσει και το μάρμαρο.

Για τον Μετίν να πω απλά ότι το "ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ δεν είναι από τα... παιδάκια που αφήνουν τέτοια θέματα να περάσουν έτσι" είναι όλο το ζουμί.... σκατό χαρακτήρας που σε μια ομάδα με επίπεδο κάτω του μετρίου ξεχωρίζει και είναι πασάς.

Δημοσ.
Τα κείμενα στα 2 λινκ που βάζεις για τον Γιαννακόπουλο είναι αηδιαστικά οπαδικά και έχουν την ίδια βαρύτητα με το εξώφυλλο του "Πρωταθλητή".

Γιατί, είπα εγώ ότι είναι δημοσιογραφικά; Εννοείτε ότι είναι οπαδικά. Από τους MONSTERS είναι γραμμένα. Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Όταν πέρσι στην αρχή ο Γιαννακόπουλος έδινε νίκες ήταν μια χαρά η κατάσταση. Τώρα που έχει πέσει κατακόρυφα η απόδοση του ενοχλεί που μιλάει. Και ενοχλεί γιατί είναι ο Γιαννακόπουλος ο γαύρος... αν ήταν ο χ-ψ δηλωμένος φίλαθλος της "αναγέννησης νεκρών'' δεν θα το συζητούσαμε καν.

Η κατάσταση με τον Γιαννακόπουλο δεν ήταν ποτέ μια χαρά. Με το που ήρθε υπήρχε πρόβλημα μ' αυτόν, οι Monsters έβγαλαν ανακοίνωση γι' αυτόν τον Ιανουάριο. Μη γράφεις ότι σου κατεβαίνει.

Και φυσικά και έχει σημασία το ότι είναι γαύρος και δε θα το συζητάγαμε αν ήταν κάποιας άλλης ομάδας που δεν έχει συμβάλλει στην κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν με νοιάζει αν είναι πολύς ο Γιαννακόπουλος για την ΑΕΛ ή το αντίθετο, απλά υπάρχει μια προκατάληψη για τον παίκτη (τον βάζω στην ίδια θέση με τον Καραγκούνη... ) και αφού σέρνει το κουφάρι του θα πληρώσει και το μάρμαρο.

Τις δηλώσεις του πληρώνει, όχι την αγωνιστική του απόδοση. Σε αυτό υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Α! Και την αδιαφορία του πληρώνει.

Για τον Μετίν να πω απλά ότι το "ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ δεν είναι από τα... παιδάκια που αφήνουν τέτοια θέματα να περάσουν έτσι" είναι όλο το ζουμί.... σκατό χαρακτήρας που σε μια ομάδα με επίπεδο κάτω του μετρίου ξεχωρίζει και είναι πασάς.

alex, το παράκανες, έτσι; Κόψε κάτι. :mad: Δεν έχεις ιδέα για τι άνθρωπο γράφεις τέτοιο χαρακτηρισμό. Ντροπή σου απλά. Οι δε χαρακτηρισμοί για την υπόλοιπη ομάδα είναι τουλάχιστον αστείοι. Μιλάμε για καινούργιους παίχτες. Ούτε εγώ δεν ξέρω τους χαρακτήρες τους. Εσύ πρόλαβες και κατάλαβες ότι ο Τοάμα, ο Ρομέου και ο Αμπουχατζίρα έχουν χαρακτήρα κάτω του μετρίου;

Και μάλιστα το κατάφερες χωρίς να βλέπεις καθόλου παιχνίδια της Λάρισας. Γιατί είναι φανερό ότι αν έβλεπες δε θα έγραφες τέτοιο πράγμα για τον Μετίν.

Θεωρώ ότι με αυτό που έγραψες χαρακτηρίστηκες εσύ. Όχι ο Μετίν.

Τέλος πάντων, και μετά μιλάς για προκαταλήψεις.

Δημοσ.
Γιατί, είπα εγώ ότι είναι δημοσιογραφικά; Εννοείτε ότι είναι οπαδικά. Από τους MONSTERS είναι γραμμένα. Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Η κατάσταση με τον Γιαννακόπουλο δεν ήταν ποτέ μια χαρά. Με το που ήρθε υπήρχε πρόβλημα μ' αυτόν, οι Monsters έβγαλαν ανακοίνωση γι' αυτόν τον Ιανουάριο. Μη γράφεις ότι σου κατεβαίνει.

Αυτό ακριβώς... οι φανατικοί οποιασδήποτε ομάδας είναι οι πλέον αναρμόδιοι να κρίνουν τέτοιες καταστάσεις... έχει σταμπαριστεί σαν "γαύρος" ο Γιαννακόπουλος, τέλος. Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Για αυτό σου είπα ότι είναι κατάσταση Καραγκούνη. Όπου και να πάει στα βαθιά του γεράματα να παίξει θα είναι " ο βάζελος δύτης".

Εκτός και αν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ είναι οι monsters. Γιατί θυμάμαι στην αρχή και τα εξώφυλλα και συζητήσεις σε άλλα φόρουμ που ο κόσμος δεν είχε κανένα μα κανένα παράπονο από τον Stelios.

Και φυσικά και έχει σημασία το ότι είναι γαύρος και δε θα το συζητάγαμε αν ήταν κάποιας άλλης ομάδας που δεν έχει συμβάλλει στην κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι όπως τα λες... τι μερίδιο ευθύνης έχει ο πρόεδρας σας ο ολόσωστος που έφερε αυτό το κατακάθι των ελληνικών γηπέδων στην αγνή ομάδα σας;

Τις δηλώσεις του πληρώνει, όχι την αγωνιστική του απόδοση. Σε αυτό υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Α! Και την αδιαφορία του πληρώνει.

Άρα έκανε άσχημα που είπε την αλήθεια όταν ένα ακόμα από τους αδαμαντένιους χαρακτήρες που έχει η ομάδα σας κλώτσησε τον Χαλκιά; αποφασίστε... είστε η αγνή ομάδα που θα τα λέει όπως είναι ή όχι;

alex, το παράκανες, έτσι; Κόψε κάτι. :mad: Δεν έχεις ιδέα για τι άνθρωπο γράφεις τέτοιο χαρακτηρισμό.

μιλάω για τον γηπεδικό του χαρακτήρα και φυσικά και ξέρω για τι γράφω. Αν εσείς πίνεται καφέ έξω και είναι το καλύτερο παιδί δεν το ξέρω και δεν το σχολιάζω. Μέσα στο γήπεδο όμως έχει τον ψευτό τσαμπουκά που έχουν πάρα πολύ άλλοι.

Οι δε χαρακτηρισμοί για την υπόλοιπη ομάδα είναι τουλάχιστον αστείοι. Μιλάμε για καινούργιους παίχτες. Ούτε εγώ δεν ξέρω τους χαρακτήρες τους. Εσύ πρόλαβες και κατάλαβες ότι ο Τοάμα, ο Ρομέου και ο Αμπουχατζίρα έχουν χαρακτήρα κάτω του μετρίου;

δεν μιλάω για χαρακτήρα... για απόδοση στο γήπεδο μιλάω. Όταν ολόκληρη η ομάδα σέρνεται και ξεχωρίζει ο Μετίν τότε ο τσαμπουκάς που κάνει τον αναγάγει σε επαναστάτη στα μάτια του οπαδού της ομάδας του που όλα του φταίνε και η ομάδα χαροπαλεύει στον πάτο.

Και μάλιστα το κατάφερες χωρίς να βλέπεις καθόλου παιχνίδια της Λάρισας. Γιατί είναι φανερό ότι αν έβλεπες δε θα έγραφες τέτοιο πράγμα για τον Μετίν.

όχι ... δεν βλέπω όλα τα παιχνίδια της ΑΕΛ και κρίνω από όσα έχω δει. Αν εσύ νομίζεις ότι είναι μέσα στο γήπεδο (το τονίζω) το καλύτερο παιδί τότε ναι... έχεις πρόβλημα.

Θεωρώ ότι με αυτό που έγραψες χαρακτηρίστηκες εσύ. Όχι ο Μετίν.

Τέλος πάντων, και μετά μιλάς για προκαταλήψεις.

εγώ πάλι έχω πεπειστεί ότι δεν σκαμπάζεις ιτς από μπάλα και ότι σε συνεπαίρνει το πάθος για την ομάδα σου. Αν ο ίδιος παίκτης έπαιζε στον γαύρο θα του είχε σούρει πολλά... μιας και ανέφερες την λέξη "προκαταλήψεις"

Ντροπή σου απλά.

γελάω... ειλικρινά γελάω με τον φανατισμό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...