Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 απο ειρωνεια βλεπω καλα παμε τελος παντων, δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι η μπηκες αξια στα πλευ οφ οπως δικαιωμα μου ειναι να πιστευω πως ο κοκκαλης εκανε παλι super deal, αυτη τη φορα με την Αελ. αλλα συμφωνω με τον KWSN_Men, το να ζητας καθαρο πρωταθλημα με προεδρο τον Πηλαδακη, ε είναι λιγο καπως
elven Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το να ζητας καθαρο πρωταθλημα με προεδρο τον Πηλαδακη, ε είναι λιγο καπως Σ αυτό έχει δίκιο ο Mika. Manuel,Θέλετε το Ντέμη να σας κάνει και μια εξυγίανση;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ, πάλι, βρίσκω προβληματικό το γεγονός ότι το παιχνίδι Λεβαδειακός-Λάρισα δεν ήταν καν στο κουπόνι. Δηλαδή, να παίρνει ο Ολυμπιακός 1,25 για διπλό στο Θρασύβουλο, και το διπλό της Λάρισας να μην είναι πουθενά, δεν είναι ωραίο. Όπως δεν ήταν στο κουπόνι και το παιχνίδι με το οποίο εξασφάλισε την κατηγορία νωρίτερα ο Λεβαδειακός, αυτό εκτός έδρας με τον Πανθρακικό. Τα έγραφε και ο Πανούτσος. Γενικά, η κατάντια του προϊόντος που πωλήθηκε έναντι εκατομμυρίων ευρώ σε ΕΡΤ και NOVA/forthnet/ΣΚΑϊ αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, ο ΟΠΑΠ, θεωρεί το αποτέλεσμα κάποιων παιχνιδιών τόσο γκαραντί που δεν τα βάζει καν στο κουπόνι, ούτε για 1,01.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ε, βέβαια. Δεν θα ξέρουν κάποιοι Πολωνοί που δεν έχουν καμία σχέση με το Ελληνικό πρωτάθλημα και προφανώς μεταφέρουν ως είδηση κάτι που είναι ράδιο αρβύλα και δεν έχουμε ιδέα για την ποιότητά τους ή για το τι άλλες αρλούμπες μπορεί να έχουν γράψει; Τι λέμε τώρα, είναι ολοφάνερο. Από εκεί μάλιστα, επιβεβαιώνεται. Ναι μωρέ, δεν ξέρουν στην Ευρώπη τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν παίζουν στο στοίχημα τα παιχνίδια, δε βλέπουν τόσα χρόνια τι γίνεται στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πάντως γενικότερα, θα ήσουν ιδανικός οπαδός του Ολυμπιακού, από αυτούς που έχουν κορνίζα με το Σωκράτη στο εικονοστάσιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) αλλα συμφωνω με τον KWSN_Men, το να ζητας καθαρο πρωταθλημα με προεδρο τον Πηλαδακη, ε είναι λιγο καπως Τόσα χρόνια που μας &Ε$%#^ η διαιτησία κανονικότατα, δεν είδα κανένας σας να έχει παράπονο. Ξαφνικά φέτος ο Πηλαδάκης έγινε της κλίκας. Φέτος που μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη είχαμε την 3η καλύτερη επίθεση, χωρίς να μας έχει δοθεί κανένα πέναλτι, ε, εκεί είναι ολοφάνερο τι συμβαίνει, τι καλή ομάδα και σαχλαμάρες, ήταν όλα τα παιχνίδια στημένα. Μέχρι και οι Πολωνοί το ξέρουν. Όπως είμαι βέβαιος πως αν διαβάσω σε μια ελληνική εφημερίδα για στημένα στην Πολωνία (αλήθεια, τι είδους εφημερίδα θα έγραφε κάτι τέτοιο; Κάποια αξιόπιστη; Μάλλον όχι), θα μπορώ να τη δείξω σ' έναν Πολωνό και να του πω "να ρε, το λένε και αυτοί οι τύποι που ζούνε αλλού". Ας μην παραλείψω πως παρόλο που φέτος είχαμε κάποιες διαιτητικές εύνοιες, δεν έλειψαν και οι αδικίες, που στοίχισαν μάλιστα βαθμούς. Φαντάζομαι, όμως, πως θα είσασταν ευχαριστημένοι αν συνέβαινε ότι κάθε χρόνο: δηλαδή μόνο να έχουμε χάσει βαθμούς, να είμαστε κάπου 10οι, και να μη μιλάμε γι' αυτή την ομάδα. Στον Ολυμπιακό δεν έχει συμβεί ποτέ να έχει στις πρώτες 12 αγωνιστικές (σχεδόν μισό πρωτάθλημα), 10 παραπομπές διαιτητών, όλες για λάθη εναντίον του. Οπότε το να μας βάζετε στο ίδιο καζάνι, είναι γελοίο. Δηλαδή από που κι ως που άξιζε ο Άρης να είναι 5ος και του φάγαμε τη θέση με λαμογιές; Είχαμε 6 γκολ καλύτερη επίθεση και 5 γκολ καλύτερη άμυνα και ήμασταν καλύτεροι και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια, άσχετα που ήρθαν ισόπαλα, όποιος είδε, ξέρει. Είχαμε 5 ήττες όλη τη χρονιά, ενώ ο Άρης 9, τι συζητάμε; Αλλά έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα να μιλάμε για όλα και επαναλαμβάνουμε ανεξάρτητα με καταστάσεις και γεγονότα, έστω κι αν αυτά αφορούν νούμερα ή παρελθόν. Ότι μας βολεύει κρατάμε. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2009 από Επισκέπτης
Mika Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 βρε δεν πα να χατε και περισσοτερα shots on target απο την Manchester United, λαμογιο παραμενει ο προεδρος
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 βρε δεν πα να χατε και περισσοτερα shots on target απο την Manchester United, λαμογιο παραμενει ο προεδρος Στον χαρακτηρισμό δε διαφωνώ, αλλά ούτε και συμφωνώ. Θα αρκεστώ σε ένα "δεν ξέρω, πολύ πιθανόν". Άλλο όμως λαμόγιο και άλλο να λέμε ότι στήνει παιχνίδια ξαφνικά, εκεί που δεν ξέραμε πως να κρυφτούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά; Γιατί δε μας βοήθησε η διαιτησία; Κι εγώ που σας άκουσα και λέω "ε, λαμόγια είμαστε, θα κερδίσουμε" και το έπαιξα στοίχημα; Τίνος τσιράκια είμαστε τελικά, ας μου πει κάποιος, να μην έχω και άγχος για τα αποτελέσματα. Εγώ είχα καταλάβει ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ με λαμογιές. Όχι και να μη μας δώσουν το κανονικό μας πέναλτι... [δε μου φταίει η διαιτησία για την ήττα, απλά όπως έβλεπα τον αγώνα, μου περνούσαν σκέψεις από το μυαλό]
soturin Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 είναι καλός ο κωλο-παοκ, όσο και να πιέζαμε έβγαζε επίθεση πολύ καλά...
we_will_rise Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πάντα το είχα απορία, γιατί υπάρχει τέτοιο μίσος για τον ΠΑΟΚ από την Λάρισα ;;
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τίνος τσιράκια είμαστε τελικά, ας μου πει κάποιος, να μην έχω και άγχος για τα αποτελέσματα. Εγώ είχα καταλάβει ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ με λαμογιές. Όχι και να μη μας δώσουν το κανονικό μας πέναλτι... Ετσι είναι... τώρα όμως πέσατε σε μεγαλύτερα λαμόγια
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πάντα το είχα απορία, γιατί υπάρχει τέτοιο μίσος για τον ΠΑΟΚ από την Λάρισα ;; φανταζομαι λογω Μπλιωνα
elven Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αλλά πενταλντάρα δεν δόθηκε στη Λάρισα. Ελπίζω να ξανακλαφτεί σήμερα ο μεγάλος Έλληνας για διαιτησία αλλά δεν το βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα