Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εγώ συμφωνώ απόλυτα και σε αυτό με Καρπετόπουλο (και όχι επειδή είπε κάτι καλό για την ΑΕΛ φυσικά). Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε προπονητή και κατά τη γνώμη μου δε θα αποκτήσει. Την ομάδα υπό τις συνθήκες που βρίσκεται την ελέγχουν ο Κόκκαλης και οι φιρμάτοι παίχτες, όπως (για να πω ένα αντίστοιχο παράδειγμα από την ομάδα μου) την ομάδα της ΑΕΛ του '88 με το πρωτάθλημα την έλεγχε ο Μητσιμπόνας και όχι ο Γκμοχ που τον διώξαμε μετά.
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 και ο βουτυριτσας! οποτε ακουγα βουτυριτσας κατουριομουν απο τα γελια...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλά από ονόματα είμαστε και οι πρώτοι. Χιχιχι...
The_Edge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Iσχύει τι όταν πήρατε το πρωτάθλημα η συντριπτική πλειοψηφία των ονομάτων των παικτών είχαν μέσα "τσ" ? πχ βουτυρίτσας...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εμ... όχι Μιχαήλ, Αγορογιάννης, Κολομητρούσης, Μητσιμπόνας, Γκαλίτσιος, Βουτυρίτσας, Αλεξούλης, Τσιώλης, Ζιώγας, Καραπιάλης, Βαλαώρας, Αθανασίου
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πατέρας και γιος. Εξ ου και στο γήπεδο ακούγονται συχνά (ανάλογα με το αν βγήκε η τρίπλα) "α ρε καθόλου δεν τον έμοιασες τον πατέρα σου" και "πω πω ίδιος ο πατέρας σου ρε Γιωργάκη"
dark_banishing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μήπως να άλλαζε το topic αυτό ώστε να αφορά γενικότερα συζήτηση όλων των επαρχιακών ομάδων ;
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ναι γτ είμαστε γεμάτοι από γιούζερς με κασκόλ αναγέννησης καρδίτσας.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μήπως να άλλαζε το topic αυτό ώστε να αφορά γενικότερα συζήτηση όλων των επαρχιακών ομάδων ; Κάνε ένα καινούργιο αν θέλεις που να αφορά όλες τις υπόλοιπες Luci, με τον τίτλο τι θα γίνει; Είναι χαζομάρα να γράφεται Αελ με μικρά γράμματα. Αν δε γίνεται ΑΕΛ, τότε ας γίνει κάτι του τύπου "ΑΕΛ - Λάρισα". Είναι ανορθογραφία δηλαδή (εκτός από ενοχλητικό)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Luci, με τον τίτλο τι θα γίνει; Είναι χαζομάρα να γράφεται Αελ με μικρά γράμματα. Αν δε γίνεται ΑΕΛ, τότε ας γίνει κάτι του τύπου "ΑΕΛ - Λάρισα". Είναι ανορθογραφία δηλαδή (εκτός από ενοχλητικό) Όπερ και εγένετο! Ο σίφουνας διαχειριστής ξαναχτυπά... Μεγάλο ματς έρχεται, ΑΕΛ - ΑΕΚ, και τώρα έχουμε δύο threads για αναλύσεις. Τρέμετε διαιτητές...
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 εδω θα ειμαστε, να πουμε τα κουτσα, τα στραβα και τα αναποδα... ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνιδι, και να μην εχουμε παρατραγουδα απο διαιτησια!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Τρέμετε διαιτητές... Την περίπτωση να μας νικήσετε δίκαια την αποκλείεις, ε; Πάντως αν μας κόψετε μόνο ένα πέναλτι, μπορεί και να μην πω τίποτα. Από 2-3 θα μουρμουρίσω και από 4 θα φωνάξω. Εγώ πάντως πιο πολύ και από το να νικήσουμε, θέλω να μην επηρεάσει τον αγώνα η διαιτησία. Χίλιες φορές να χάσουμε δίκαια, παρά να νικήσουμε με πέτσινο πέναλτι. Τι ζητάει το άτομο...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 και εγω τα ιδια θελω...δεν θελω νικη με πετσινο πεναλτι ή κατι το οποιο μπορει να καθορισει ενα αποτελεσμα...
Serpatinas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Τετάρτη ερχόμαστε κάτω.. Ελπίζω να ζήσουμε πάλι στιγμές σαν τα ποδαράκια του Κατερίνη μέσα στο Καραΐσκάκη... (η πρόκριση στο τσεπάκι μας και απλά παίζουμε για πλάκα) http://www.steki.gr/view_video.php?viewkey=75098fe977004015c619 ΠΑΣ, Κλαρίνο, Τσίπουρο και χ..νω ΥΓ. Μακάρι ΠΑΣ -ΑΕΛ να ήταν ο τελικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα