soturin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 χμμ με πανθρακικό εντος και πενταήμερο το επόμενο, ίσως κανονίσω με καναν bro να πάμε, να βγει 4-3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ρε συ την έχω πατήσει φέτος. Έχουν μπει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε Σάββατο 16:45, και εγώ έχω μια δουλειά κάθε Σάββατο που τελειώνει στις 17:00. Κάθε φορά κλέβω λίγα λεπτά και από τη δουλειά και είμαι στις 17:00 στο γήπεδο, χάνω την αρχή. Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ σημαντικό για να πουλιούνται διαρκείας, να γίνονται οι αγώνες συγκεκριμένη ώρα και μέρα. Εγώ για παράδειγμα αναγκάστηκα να το κάνω θέμα στη δουλειά μου (γιατί κανονικά ήταν να κάνουμε πρόβες το απόγευμα) για να μην πάει χαμένο το διαρκείας. Τέλος πάντων, καλά τα πάμε, Forza Aelara! Καλή μας συνέχεια!
soturin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καθαρίσαμε με τον ΠΟΚ, χαριστείτε όμως σ' εμάς του μικρούς ήσυχους επαρχιώτες... ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ο Βενετίδης φέτος έχει σαρώσει. Σε λίγο θα του κάνουμε άγαλμα. ΥΓ. Ανοίξτε ρε παιδιά το τόπικ της ΑΕΚ. Έχω OCD και πρέπει οπωσδήποτε ν' απαντήσω σε κάτι.
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ο Βενετίδης φέτος έχει σαρώσει. Σε λίγο θα του κάνουμε άγαλμα. Τον είχε ζητήσει επίσημα φέτος η ΑΕΚ ή μόνο αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ! alex, δεν ξέρω αν ήταν επίσημα ή όχι. Ξέρω όμως ότι ο Βενετίδης φέρθηκε πραγματικά σαν επαγγελματίας και δεν έπαιξε το παιχνίδι των δημοσιογράφων ή των επικοινωνιακών τακτικών.
konnak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα όταν είδα το απευθείας φάουλ-γκολ της τελευταίας αγωνιστικής που έβαλε.
Sorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίοι ρε mods. Τα άσχετα μυνήματα στο forum της ΑΕΚ τα αφήνατε ώστε να έχετε(?) δικαιολογία να το κλειδώσετε. Εδώ όμως φαίνεται οτι θυμηθήκαμε που είναι το κουμπάκι delete....
soturin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, γιατί έως τώρα που δεν υπάρχουν αθλητικά θέματα, το παρόν θέμα ήταν με έμενα τον manuel και κάνα σχόλιο τρίτου , δεν ενοχλούσε κανέναν. Στα μεγάλων ομάδων θέματα, τζάμπα τρέξιμο θα ήταν άμα κάθε 3 ποστ κάποιοι μάλωναν/βρίζονταν/ξέφευγαν
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ έκανα report για να μην συνεχιστεί η κατάσταση. Sorath, σεβάσου το και μην το συνεχίζεις.
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 τι λες manuel, πάμε champions league; Αν ήταν Cheese League θα πηγαίνατε... Με πιάνεις ε; :-) Θα μου πεις (και δικαιολογημένα) ο Α.Μ.Σ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα έκανε νίκη, η Α.Ε.Λ. δεν μπορεί;
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Θα μου πεις (και δικαιολογημένα) ο Α.Μ.Σ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα έκανε νίκη, η Α.Ε.Λ. δεν μπορεί; μεγάλη αλήθεια αυτή...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 τι λες manuel, πάμε champions league; Αν υποθέσουμε ότι το πρωτάθλημα είναι σχετικώς καθαρό, θα προέβλεπα την καλύτερη πορεία στα πλέιοφ να τα κάνει ο ΠΑΟ, μετά ο ΠΑΟΚ μαζί με τη Λάρισα (στις λεπτομέρειες) και τελευταία η ΑΕΚ. Αν τώρα πάνε καλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ (ειδικά αυτό στην Αθήνα, αν πχ γίνει κανένα τρελό διπλό), τότε ίσως έχουμε μια πιθανότητα και για την υπέρβαση. Κανένας δε μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε. Άιντε μωρέ όνειρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα