Προς το περιεχόμενο

ΑΕΛ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ ρε συ την έχω πατήσει φέτος. Έχουν μπει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε Σάββατο 16:45, και εγώ έχω μια δουλειά κάθε Σάββατο που τελειώνει στις 17:00. Κάθε φορά κλέβω λίγα λεπτά και από τη δουλειά και είμαι στις 17:00 στο γήπεδο, χάνω την αρχή.

Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ σημαντικό για να πουλιούνται διαρκείας, να γίνονται οι αγώνες συγκεκριμένη ώρα και μέρα. Εγώ για παράδειγμα αναγκάστηκα να το κάνω θέμα στη δουλειά μου (γιατί κανονικά ήταν να κάνουμε πρόβες το απόγευμα) για να μην πάει χαμένο το διαρκείας.

Τέλος πάντων, καλά τα πάμε, Forza Aelara! Καλή μας συνέχεια!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Βενετίδης φέτος έχει σαρώσει. Σε λίγο θα του κάνουμε άγαλμα.

ΥΓ. Ανοίξτε ρε παιδιά το τόπικ της ΑΕΚ. Έχω OCD και πρέπει οπωσδήποτε ν' απαντήσω σε κάτι.

Δημοσ.
Ο Βενετίδης φέτος έχει σαρώσει. Σε λίγο θα του κάνουμε άγαλμα.

Τον είχε ζητήσει επίσημα φέτος η ΑΕΚ ή μόνο αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι;

Δημοσ.

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

alex, δεν ξέρω αν ήταν επίσημα ή όχι. Ξέρω όμως ότι ο Βενετίδης φέρθηκε πραγματικά σαν επαγγελματίας και δεν έπαιξε το παιχνίδι των δημοσιογράφων ή των επικοινωνιακών τακτικών.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα όταν είδα το απευθείας φάουλ-γκολ της τελευταίας αγωνιστικής που έβαλε.

Δημοσ.

Ωραίοι ρε mods. Τα άσχετα μυνήματα στο forum της ΑΕΚ τα αφήνατε ώστε να έχετε(?) δικαιολογία να το κλειδώσετε.

Εδώ όμως φαίνεται οτι θυμηθήκαμε που είναι το κουμπάκι delete....

Δημοσ.

Ναι, γιατί έως τώρα που δεν υπάρχουν αθλητικά θέματα, το παρόν θέμα ήταν με έμενα τον manuel και κάνα σχόλιο τρίτου :-D, δεν ενοχλούσε κανέναν. Στα μεγάλων ομάδων θέματα, τζάμπα τρέξιμο θα ήταν άμα κάθε 3 ποστ κάποιοι μάλωναν/βρίζονταν/ξέφευγαν

Δημοσ.

Εγώ έκανα report για να μην συνεχιστεί η κατάσταση.

Sorath, σεβάσου το και μην το συνεχίζεις.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
τι λες manuel, πάμε champions league; :D

Αν υποθέσουμε ότι το πρωτάθλημα είναι σχετικώς καθαρό, θα προέβλεπα την καλύτερη πορεία στα πλέιοφ να τα κάνει ο ΠΑΟ, μετά ο ΠΑΟΚ μαζί με τη Λάρισα (στις λεπτομέρειες) και τελευταία η ΑΕΚ.

Αν τώρα πάνε καλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ (ειδικά αυτό στην Αθήνα, αν πχ γίνει κανένα τρελό διπλό), τότε ίσως έχουμε μια πιθανότητα και για την υπέρβαση.

Κανένας δε μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε.

Άιντε μωρέ όνειρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...