Προς το περιεχόμενο

ΑΕΛ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε ρε ομαδάρα! Προτού φύγω φαντάρος και στο τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα στο γήπεδο, είδα μια εξαιρετική εμφάνιση, δύο εξαιρετικές μεταγραφές που η κάθε μια έδωσε αυτά ακριβώς τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα και μια σημαντική νίκη, η τρίτη στη σειρά.

Τώρα μπορώ να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα χαρούμενος.

Κρίμα που δε θα είμαι στον τελικό κυπέλλου.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Άντε ρε ομαδάρα! Προτού φύγω φαντάρος και στο τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα στο γήπεδο, είδα μια εξαιρετική εμφάνιση, δύο εξαιρετικές μεταγραφές που η κάθε μια έδωσε αυτά ακριβώς τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα και μια σημαντική νίκη, η τρίτη στη σειρά.

Τώρα μπορώ να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα χαρούμενος.

Κρίμα που δε θα είμαι στον τελικό κυπέλλου.

Δεν θα έγραφα για το δώρο που μας κάνατε αλλά με άγγιξε το φανταριλίκη....

Άντε ρε... στείλε το κινητό σου με κάνα pm να αναλύσουμε σε καμιά απάλευτη σκοπιά το γνωστό πια θέμα του Λουτσιάνο :lol:, να δεις πως θα περνάει η ώρα!

Δημοσ.

Χαχα! :lol: Όχι, όχι, φτάνει! Μέχρι κι ο εν λόγω διαιτητής προφανώς βαρέθηκε τις συζητήσεις και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Λογικά θα πάει να μείνει σε κανένα νησάκι που δε βλέπουν ποδόσφαιρο και θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του ως διαιτητής πινκ πονκ.

Με το καλό να σας ξανάβρω! :-)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλη αρχη εκανε η αελ στο πρωταθλημα αλλα κερδισε το θρασυβουλο στην εδρα της

δεν θεωρω οτι ειναι και το κατορθωμα

Δημοσ.

Μια καλή αρχή, είναι πάντα μια καλή αρχή.

Ελπίζω να μην παρακαβαλήσουμε το καλάμι μόνο.

ΥΓ. Την τελευταία φορά που πόσταρα, πήγαινα φαντάρος. Τώρα έχω πλέον απολυθεί. Γιέι!

Δημοσ.

ΥΓ. Την τελευταία φορά που πόσταρα, πήγαινα φαντάρος. Τώρα έχω πλέον απολυθεί. Γιέι!

καλος πολιτης τοτε !!!

Δημοσ.
Μια καλή αρχή, είναι πάντα μια καλή αρχή.

Ελπίζω να μην παρακαβαλήσουμε το καλάμι μόνο.

Καλος πολιτης Μανωλη.

Δημοσ.

Thanks guys :), αλλά ας μη χαλάμε το τόπικ. Όσοι πρόλαβαν, μου είπαν στο Official Off Topic ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρώτο ημίχρονο πολύ καλά, πιστεύω καλύτερα από ΑΕΚ.

Δεύτερο ημίχρονο, χάλια (βοήθησαν οι αλλαγές του Δώνη από τον πάγκο, αλλά και το ότι δεν προηγηθήκαμε). Πίεση συνέχεια, κάποια στιγμή ήρθε και το γκολ της ΑΕΚ, αν και από "κακό" πέναλτι και εννοώ ότι ήταν αχρείαστο, όχι ότι ήταν λάθος του διαιτητή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμη, αλλά παραδόξως δεν το έδωσε. Τι γίνεται φέτος με εμάς και τη διαιτησία, δεν καταλαβαίνω. Αφενός δε μας ξεσκίζουν και αφετέρου μας χαρίζουν και μερικά.

Anyway, όπως πήγε το παιχνίδι στο δεύτερο, έπρεπε να χάσουμε. Βάλαμε ένα άσχετο γκολ στο 90+ και πήραμε το "Χ". Βάσει της απόδοσης στο πρώτο, ίσως δεν ήταν και πολύ άδικο αποτέλεσμα.

Τέλος πάντων, με την ΑΕΚ στην Αθήνα, αφενός είσαι ευχαριστημένος για το Χ, αφετέρου δε μπορεί να περιμένεις ότι θα τους "έχεις" για δύο ημίχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...