1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ναι, από το ευρωπαϊκό. οκ. καταλαβαινεις το αυτονοητο ετσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Εντάξει βρε αδερφέ, απλά εννοώ ότι εγώ δε θα πάρω στα σοβαρά την άποψη σας, όπως πχ δεν παίρνει στα σοβαρά την άποψη μου ο 1980 γιατί βλέπω ποδόσφαιρο μόνο 3 χρόνια (αν κρίνω σωστά το λόγο που με ρωτάει από πότε βλέπω). Δεν εννοώ ότι θα σας βάλω φίμωτρο. Δεν είμαι φασίστας. Η υπογραφή του paredwse (την έχει ακόμα; ), με καλύπτει. edit: η απάντηση πήγαινε στον Snoob. Το ενδιάμεσο μήνυμα σφήνα του 1980, επιβεβαιώνει νομίζω αυτό που έγραψα.
1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 οπως καταλαβαινες με τρια χρονια δεν εχεις της απαραιτητες παραστασεις για να κρινεις καποιες καταστασεις. ακομα και ο λογος που αρχισες να βλεπεις μπαλα υπο μια ενοια ειναι πλασματικος γιατι υπηρχαν πολλοι λογοι που πηρε αυτη η ομαδα το ευρωπαικο. καποιοι ηταν εκει και καποιοι ξερουν καποια πραγματα παραπανω εκ των εσω. μπαλα μπορει να βλεπεις αλλα βλεπεις με μεγαλο ενθουσιασμο λογω της προσφατης ενασχολησης σου και δεν αποδεχεσαι ορισμενες καταστασεις που ηταν και θα ειναι δεδομενες. Απο εκει πηγαζει και η γκρινια. Αυτο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Manuel, Εδώ, βρε αδερφέ, για να χρησιμοποιήσω την προσφώνησή σου, νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα πώς γίνεται μια μετάφραση από έναν άνθρωπο που έχει δύο μεταπτυχιακά και 40 δημοσιευμένες μεταφράσεις στην Ελλάδα. Νομίζεις, σοβαρά, ότι θα μου προξενούσε την παραμικρή εντύπωση η άρνησή σου να δεχτείς οποιαδήποτε άποψη δε συνάδει με τη δική σου, και μάλιστα σε ένα θέμα όπου, στην τελική, γνώμες ανταλλάσουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δεν αποδεχεσαι ορισμενες καταστασεις που ηταν και θα ειναι δεδομενες. Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει εδώ στη Λάρισα (μακάρι βέβαια να ήμασταν έτσι και σε άλλα θέματα, εκτός από τα ποδοσφαιρικά). Manuel, Εδώ, βρε αδερφέ, για να χρησιμοποιήσω την προσφώνησή σου, νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα πώς γίνεται μια μετάφραση από έναν άνθρωπο που έχει δύο μεταπτυχιακά και 40 δημοσιευμένες μεταφράσεις στην Ελλάδα. Νομίζεις, σοβαρά, ότι θα μου προξενούσε την παραμικρή εντύπωση η άρνησή σου να δεχτείς οποιαδήποτε άποψη δε συνάδει με τη δική σου, και μάλιστα σε ένα θέμα όπου, στην τελική, γνώμες ανταλλάσουμε; Τουλάχιστον εμένα η γνώμη μου για το πως γίνεται καλή μετάφραση, πηγάζει από τις γνώμες αυτών που τις χρησιμοποιούν και όχι από ένα θεωρητικό σύστημα κανόνων που σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω ξινίζει και παρόλα αυτά, δεν προβληματίζει κανέναν μεταφραστή. Και μετά εγώ είμαι αυτός που δεν ακούει γνώμες άλλων
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Σωστά. Τι ξέρουν οι επαγγελματίες. Εδώ οι φίλοι του Manuel αποφάνθηκαν. Αυτό το "θεωρητικό σύστημα κανόνων" το εφάρμοσε ο μέγιστος γλωσσοπλάστης Καζαντάκης. Αλλά, τι να κλάσει ο Καζαντάκης μπροστά στους φίλους και γνωστούς του Manuel...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Α, δεν είχα καταλάβει ότι ήσουν ο Καζαντζάκης. Τότε ναι, να εφαρμόσεις το σύστημα του. Αυτό το σύστημα έχει εφαρμογή μόνο στα χέρια καλλιτέχνη. Κατά τα άλλα και για να μην ήμαστε offtopic, ο λόγος που δεν υπολογίζει τη γνώμη κάποιων, είναι γιατί νιώθω σαν να πεινάω και να έρχεται ένας χορτάτος και να μου εξηγεί πόσο χαζός είμαι που διαμαρτύρομαι που πεινάω. Συγγνώμη, αλλά να μιλήσεις όταν πεινάσεις. Δεν ξέρεις πως αισθάνεται ο άλλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν είχα δει τις εκπομπές (γιατί έχω βαρεθεί ν' ακούω να προσπαθούν να με πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο), αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε καν οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι δεν τόλμησαν να μην σχολιάσουν (έντονα μάλιστα) την κάκιστη διαιτησία του Κασναφέρη. http://www.youtube.com/watch?v=ycnnFJs5VeA Έτσι για να μη κατηγορούμε ότι βλέπουμε φαντάσματα, ότι νομίζουμε συνεχώς ότι αδικούμαστε ενώ όλα είναι μια χαρά. Χμφ... εδιτ: επί τη ευκαιρία, φίλοι της ΑΕΚ (ή όποιος άλλος), αφού θεωρείται ότι ο διαιτητής έκανε λάθη και εις βάρος σας, οπότε το παιχνίδι εξισορροπείται (ναι, καλά) εξαιτίας αυτού, γιατί πιστεύεται ότι βαθμολογήθηκε με 8,40, δηλαδή εντελώς άριστα; Φαίνεται σε κανέναν ύποπτο-παράλογο-μπαμπεσιά που να πάρει ή έχουμε πάθει όλοι ομαδική παράκρουση εδώ κάτω; edit2: Δέχομαι μόνο την άποψη του 1980 "έτσι σκατά είναι τα πράγματα και δεν έχουμε καμία όρεξη να τα διορθώσουμε", αλλά όχι να προσπαθούν μερικοί να πείσουν και ότι όλα είναι μια χαρά και εμείς βλέπουμε άλλα αντί άλλων.
izerman76 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, για να μην τρελάνουμε τον manuel, μην βγούμε και αδικημένοι από τον Κασναφέρη. Η διαιτησία του ήταν ακριβώς ίδια με του Μπριάκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρυσι στο ΟΑΚΑ (αποβάλω έναν παίχτη του ισχυρού και μετά δε δίνω πέναλτυ και τον ψιλοσπρώχνω). Τότε όμως όλοι φωνάζαμε για σφάξιμο. Τώρα ήταν απλά κακή διαιτησία;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=106232 Μάλλον κάποιος ανησύχησε ότι η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα, γιατί σίγουρα δεν χ... κανείς για την ΑΕΛ.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Άντε ρε ΑΕΛΑΡΑ! Πάμε μωρέ όνειρο! (έτσι για το γούρι )
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Όμορφο παιχνίδι, καλά τα πήγαμε. Δεν πειράζει, μπράβο στην ομάδα. 5η φορά που παίζουμε στην Ευρώπη και για άλλη μια φορά άψογη διαιτησία. Περίεργα πράγματα... έτσι γι' αυτούς που με ρώτησαν αν υπάρχει φορά που να χάσαμε και να μην έφταιγε η διαιτησία, να τους ενημερώσω ότι σήμερα το χάρηκα το παιχνίδι και σκασίλα μου που χάσαμε. Όπως χάρηκα και όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, που είναι σίγουρα οι αγαπημένες μου στιγμές της ομάδας.
1980 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εγω ξερω οτι μας χαλασατε το στοιχημα. 3-0 το ειχαμε παιξει. καταραμενε μπαγιοκο πως σε λενε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εγω ξερω οτι μας χαλασατε το στοιχημα. 3-0 το ειχαμε παιξει. καταραμενε μπαγιοκο πως σε λενε. Πφ... πιο πιθανό αποτέλεσμα ήταν το 2-2 από το 3-1 (ίσως υπήρχε και λίγο φαουλάκι στο 3ο γκολ). Κωλόφαρδο ήταν το τρίτο. Δε σας φταίει κανείς που δεν ξέρετε να προβλέψετε και παίζετε 3-0 απέναντι σ' αυτή τη Λάρισα. Όποτε η διαιτησία είναι εντάξει και δε σπάνε τα νεύρα των παιχτών, η ομάδα σπέρνει. Είναι σαν να λέω εγώ ότι είχα προβλέψει 4-0 το Ρεάλ-Ολυμπιακός και να λέω ότι μου χαλάσανε το στοίχημα τα 2 του Ολυμπιακού. Ε, δεν πάει έτσι. edit: Τον Μπακαγιόκο, θα τον μάθετε θέλετε δε θέλετε, γιατί ο άνθρωπος είναι απλά παιχταράς, και ας του ρίχνουν μπουνιές και ας του στήνουν καυγάδες σε κάθε παιχνίδι (ευτυχώς ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας και δεν απαντάει στις προκλήσεις). by the way, το γκολ ήταν του silva clayton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα