Προς το περιεχόμενο

Αγορά printer

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Εδώ και αρκετά χρόνια ήμουν με έναν HP Deskjet 710C, από τον οποίο ήμουν ΥΠΕΡευχαριστημένος. Ικανοποιητική ταχύτητα, ΠΑΡΑ πολύ οικονομικός (τα μελάνια τα άλλαζα κάθε 2 χρόνια, φυσικά όχι με πολλή χρήση, αλλά άλλοι εκτυπωτές με ανάλογη χρήση ήταν πιο μελανοβόροι). Τύπωνα σημειώσεις, εργασίες, καμιά εικόνα (κυρίως εξώφυλλα δίσκων κτλ).

Απ' ό,τι βλέπω μόλις τώρα, πήγα να τυπώσω κάτι, κόλλησε, ανοίγω το καπάκι κ βλέπω κάτι διαλυμένα καλώδια :( Τι και πως δεν ξέρω πραγματικά, αυτό που ξέρω ότι πάω για αγορά νέου. Αυτά που ζητάω είναι :

1) Οικονομία στα μελάνια. Του συγκεκριμένου μπορεί να ήταν τσιμπημένα, αλλά τουλάχιστον με τη χρήση που του έκανα με έβγαζαν πολύ καιρό τόσο τα έγχρωμα όσο και τα ασπρόμαυρα.

2) Συμφέρει μήπως να πάρω πολυμηχάνημα; Αυτό που δε γουστάρω όμως είναι να'χει ξεχωριστά μελάνια μεν, να δέχεται μόνο το ένα δε. Ένας φίλος πήρε ένα Xerox και έπαιρνε μόνο μια κεφαλή, με αποτέλεσμα αν θέλει να τυπώσει κείμενο ή κάτι ασπρόμαυρο έπρεπε να την αλλάξει. Αν δεν την άλλαζε, φυσικά χάλαγε τζάμπα χρώμα και το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο (το κείμενο έβγαινε ελαφρώς πράσινο). Θέλω και τις 2 κεφαλές πάνω και αν ζητήσω κείμενο ή ασπρόμαυρη φωτογραφία, μόνο το μαύρο να χαλάει.

3) Τιμή. Θέλω να' ναι ανάλογη με τη χρήση που του κάνω. Να μη δώσω πολλά λεφτά, γιατί προφανώς δε θα τα δικαιολογήσει η χρήση και συνεπώς δε θα τα αξίζει (ΓΙΑ ΜΕΝΑ).

Κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ, Παναγιώτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγω θα ελεγα αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407229

Το εχω, οπως επισης και το προηγουμενο μοντελο (IP 4200), και ειναι απλα ΑΡΙΣΤΑ!

Εχει υποδοχη για 5 μελανια, 11-14? το καθενα κανουν, και οταν εκτυπωνεις μαυρο μονο τελειωνει μονο το μαυρο εννοειται!! Και μπορεις να τυπωσεις και σε dvd/cd και απο ψηφιακη κατευθειαν χωρις το αναμμα του pc (μεσω PICTbridge), εχει 2 υποδοχες χαρτιων (μια πανω και μια απο κατω), και σε εκτυπωσεις σε φωτογραφικο χαρτι ειναι απλα ΑΡΙΣΤΟΣ!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...