flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι γνώμες-εμπειρίες σας απο αυτά τα δύο προγράμματα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα δύο. έκανα αναζήτηση στο site αλλά θέλω 5-6 γνώμες μαζεμένες όσον αφορά αυτά τα συγκεκριμένα. Βέβαια αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο εξίσου καλό δεκτό. Επίσης δοκίμασα και το ones αλλά κολλάω στο ότι δεν έχει επιλογή στο σιντί ήχου να αφαιρεί το κενό ανάμεσα στα κομμάτια, και έτσι κάποια live δεν χωράνε. Τέλος πως γίνεαι στο Deepburner να αλλάξω την ταχύτητα εγγραφής, έχει μόνο max και 8x. Αυτά...
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για το Ashampoo έχω να πώ οτι είμαι πολυ ευχαριστημένος. Πολύ πιο γρήγορο και σταθερό απο το Nero και το χρησιμοποίω συνέχεια. Για το Deep Burner να σου πω οτι είχα βρει μία portable έκδοση την οποία και κουβαλαω στο stick ακι μου συνέχεια και βάση αυτού εψαξα και έβαλα και την κανονική έκδοση η οποία όμως δεν με κάλυψε. Ashampoo προτείνο εγω και το Nero σαν δεύτερη λύση
flik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι θα μείνω στο ashampoo (αυτό χρησιμοποιύσα εδώ και καιρό) αλλά θα έχω το burrrn για εγγραφή σιντί ήχου.
tonypapadovic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Από όταν έβαλα το Ashampoo το ξέχασα το Nero!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.