dust7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:twisted:
gagarin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:twisted: Τις περισσοτερες φορες εχει μεσα ι ιδια η βιντεοκαμερα ενα cd με τους drivers k το αντιστοιχο προγραμμα... Τωρα προγραμματα για επεξεργασια ειναι τα Ulead VideoStudio Plus - Pinnacle Studio Plus.... K τα δυο θα τα βρεις στις εταιρεις τους ULEAD κ PINNACLE....φυσικα κοστιζουν Διαφορετικα σε διαφορα "μαγαζακια" που τα εχουν σε ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ :twisted: :twisted: :twisted: Πες λιγο την μαρκα κ το μοντελο της καμερας.... Ισως να την εχει καποιος φιλος του forum κ να σου πει μια καλυτερη συμβουλη...
mamouxalos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:twisted: Η Βιντεοκάμερα έχει κασσέτα άρα αναλογική το βλέπω λίγο χλωμό να έχει drivers για σύνδεση στο PC τα προγράμματα που σου ανέφερε ο gagarin κάνουν αλλά προυποθέτουν και την ύπαρξη της ανάλογης κάρτας για να κάνεις την λήψη (capture). Η Pinnacle δίνει την κάρτα μαζί με το πρόγραμμα αλλά η τιμή λίγο τσούζει. Βέβαια μπορείς να βρείς και μεταχειρισμένες κάρτες λήψης εικόνας εδώ: http://www.emarket.gr
kattistt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Η ληψη του video απο την καμερα στον υπολογιστη μπορει να γιναι και μεσω μιας απλης καρτας τηλεορασης και του προγραμματος που εχει εκεινη. Συγκεκριμενα φιλος μου το εκανε με μια παλι καρτα τηλεορασης και προγραμμα της Pinnacle.
xronis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 paidia ki ego to idio provlima me to palikari exo.i camera poy exo einai h eksis: SONY DCR-HC17E kai einai minidv.me kaseta doulevei kai den eixe cd otan thn agorasa.oyte kana kalodio gia to pc den eixe.mporei kapoios na moy pei akrivos ti xreiazetai na kano se proti fasi gia na do ta video sto pc alla kai gia na ta apothykeyso?eyxaristo
kattistt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Οτι αναφερα προηγουμενος, φθηνη λυση ειναι μεσω καρτας Τηλεορασης και του προγραμματος που ηδη εχει η καρτα τηλεορασης, κανει record οτι δειχνει η καρτα τηλεορασης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.