Cathouse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ξαφνικά κόλλησε ο υπολογιστής και χρειάστηκε να κάνω reset. Όταν ξανάνοιξε είδα οτί δεν έβλεπε έναν IDE σκληρό που έχω. Στη διαχείρηση δίσκων λέει οτί ο δίσκος είναι "Χωρίς προετοιμασία". Κάνω μια διαδικασία που δίνει για προετοιμασία και στο τέλος της δε συμβαίνει τίποτα. Καμμία ιδέα... Υ.Γ. Στη διαδικασία προετοιμασίας ρωτάει αν θέλω να προετοιμάσω το δίσκο και λέω ΝΑΙ και στη συνέχεια ρωτάει αν θέλω να μετατρέψω το δίσκο σε δυναμικό και λέω ΟΧΙ. Υπάρχει περίπτωση να έχουν χαθει τα δεδομένα? Ευχαριστώ.
Cathouse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αν κάνω τη μετατροπή σε δυναμικό θα χαθούν τα δεδομένα?Αυτό φοβάμαι και πατάω ΟΧΙ.Αλλιώς αν είναι να δουλέψει δε με νοιάζει αν θα είναι βασικός ή δυναμικός.Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας πει. Ευχαριστώ.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 apo basiko se dinamiko den xaneis tipota allagia to anti8eto xriazese format alla den mou akougete swsto auto pou epa8es eksigise ligo kalitera tin katastasi sou
fits13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Katse re file ti skliros diskos einai sata h' ide atapi. Giati re rwtaei gia dinamiko kai vasiko ti ennoeis????? Ontws opws leei kai o filos vatos_locos prepei na dwseis perissoteres plirofories.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 δεν παιζει ρολο τι interfase ειναι ο δισκος απλα εσυ λες οτι στο εκανε στο ακυρο οποτε ο δισκος εφαγε φρικη και εχασε το συστημα αρχιον του δωκιμασε το HDD Regenerator να δεις αν θα βγαλεις ακρη ακομα δωκιμασε το partition magic να δεις το Partition του δισκου σου σε τη κατασταση το βγαζει ?
arisgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 θες το Active Part Rec για να ξαναβρει το συστημα αρχειων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.