Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα κατά το boot του pc(επιλογή λειτουργικού)

athmich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, σε δεύτερο εσωτερικό δίσκο έκανα εγκατάσταση τα windows vista,αλλά επειδή δεν μου κάθισαν καλά (στο στομάχι) θέλησα να τα κάνω απεγκατάσταση.Σκέφτηκα μέσω της διαχείρισης των χρ να κάνω format στο συγκεκριμένο partition το οποίο και έγινε.(είτε με το partition magic).Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ ο δίσκος καθάρισε όταν γίνεται εκκίνηση του υπολογιστή μου εμφανίζει 2 επιλογές στα λειτουργικά 1)προηγούμενη έκδοση windows (ονομάζοντας έτσι τα xp) και 2) windows vista.

Ερώτηση λοιπόν αφού δεν υπάρχουν τα vista, πως θα διαγράψω τη συγκεκριμένη επιλογή?και λέω δεν υπάρχουν,λόγω ότι έχει γίνει format στο δίσκο που είχαν εγκατασταθεί.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

deksi klik sto my computer->properties->advanced->startup and recovery settings-> ekei rithmizeis tis 2 epiloges... koveis ti mia(twn vista ) kai afineis ta xp...

ksetsekare kai to tick box

an exeis ellinika xp.. apla metefrase ta parapanw.. kai tha kaneis pali to idio

Δημοσ.

Καλο θα ειναι εφοσον εχεις 2 διαφορετικα λειτουργικα να τα μεταφερεις σε 2 διαφορετικα διαμερισματα...

Δημοσ.
σε δεύτερο εσωτερικό δίσκο έκανα εγκατάσταση τα windows vista,Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ ο δίσκος καθάρισε όταν γίνεται εκκίνηση του υπολογιστή μου εμφανίζει 2 επιλογές στα λειτουργικά 1)προηγούμενη έκδοση windows (ονομάζοντας έτσι τα xp) και 2) windows vista.

Ερώτηση λοιπόν αφού δεν υπάρχουν τα vista, πως θα διαγράψω τη συγκεκριμένη επιλογή?και λέω δεν υπάρχουν,λόγω ότι έχει γίνει format στο δίσκο που είχαν εγκατασταθεί.

Ευχαριστώ πολύ.

Για πες μου ρε φίλε σε παρακαλώ πως τα εγκατέσστησες ή τι λάθος έκανα εγώ. Ακριβώς ίδια περίπτωση με σένα (είχα τα ΧΠ, έβαλα τα Vista σε 2ο εσωτερικό) και εγώ θέλω να μου βγάζει επιλογή όταν ξεκινάω τα win και δε μου βγάζει.

Τι έκανα λάθος?

Δημοσ.

απλή εγκατάσταση από το περιβάλλον των windows xp έκανα.Πήγαινε στο υπολογιστή μου(δεξί κλικ),ιδιότητες(αριστερό κλικ),για προχωρημένους και διάλεξε εκκίνηση και αποκατάσταση(ρυθμίσεις) και δες τί επιλογές υπαρχουν στο προεπιλεγμένο σύστημα εκκίνησης καθώς και στο επεξεργασία (ανοίγει ένα αρχείο boot-σημειωματάριο και εκεί βλέπεις εάν υπάρχει η επιλογή των vista ή των xp οταν μπουταρει το pc ή και των 2 λειτουργικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...