xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω ένα καινούριο λογαριασμό e-mail στον οποίο να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω κάποιου προγράμματος διαχείρισης της αλληλογραφίας. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Πρώτα απ'ολα πως λέγονται αυτού του τύπου οι λογαριασμοί (POP3?); Ποιοί σοβαροί δωρεάν providers υπάρχουν; Τέλος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχειρισης αλληλογραφίας που να ελέγχει ανά τακτά διαστήματα το λογαριασμό μου και να με ειδοποιεί ηχητικά (ίσως κάποιο επαναλαμβανόμενο beep) για τα καινούρια μηνύματα; Το γραφείο μου βρίσκεται μακριά από τον υπολογιστή και θα με ενδιέφερε να ακούω, αν ήρθε κάποιο μήνυμα ή οχι. Για έλεγχο spam δεν με απασχολεί ιδιαίτερα - στο λογαριασμό αυτό θα στέλνω κάποια συγκεκριμένα μηνύματα του gmail.
RapidShade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Γιατί δεν στήνεις POP3 στο gmail σου? και καποιο pop notifier (πχ Gmail Notifier) klp...?
xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Στο gmail θα ορίσω ένα συγκεκριμένο φίλτρο, ώστε να μου προωθεί κάποια από τα μηνύματα στον άλλο λογαριασμό. Ούτε spam (που έτσι κι'αλλιως δεν έχει) ούτε άλλες ιστορίες. Σχετικά με το gmail notifier, το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δε με είχε βολέψει. Έδειχνε ένα φακελάκι που το έκανε πιο παχύ όταν είχα mail, δεν είχε ηχητική ειδοποίηση και σε κάθε εκκίνηση με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω login στο λογαριασμό μου... Οπότε χρειάζομαι άλλο λογαριασμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.