groovita Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω κατι ταινιες και θελω να τους βαλω υποτιτλους!Εχω καταφερει να τις παιζει στον υπολογιστη με το Subtitle Workshop αλλα θελω να τις καψω σε dvd για να τις βλεπω στην τηλεοραση!Δε μπορω να ψαξω σε ξενα forum γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα:oops: αλλα ουτε και πως να χειριζομαι τετοια προγραμματα !Μπορει να με βοηθησει καποιος?
tonypapadovic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 H λύση στο πρόβλημά σου είναι το πρόγραμμα ConvertXtoDVD. Στον υπολογιστή, δεν χρειάζεσαι το Subtiltle Workshop για να τις δεις, σου αρκεί το BSplayer ή το Vlc player
groovita Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Νομιζεις οτι δεν το δοκιμασα κι αυτο?Πεντε μηνες παιδευομαι!Προσπαθησα να τη γραψω με τους υποτιτλους και εγραφε μονο την ταινια ενω στον υπολογιστη την επαιζε κανονικα!
tonypapadovic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μετά την μετατροπή με το Convert, τους υπότιτλους πρέπει να τους εμφανίσεις εσύ μέσω του τηλεκοντρόλ του dvd player σου! Σίγουρα τους επιλέγεις τους υπότιτλους στο Convert πριν την μετατροπή;
GEOXL Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το WINAVI: http://www.winavi.com/download.htm Oσον αφορα το convertxtodvd το ιδιο παθαινα και εγω μεχρι που αρχισα να χρησιμοποιω για την εγγραφη του dvd το burn του προγραμματος και οχι nero.
groovita Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Oταν ειχα κατεβασει το convert αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εβαζα την ταινια μαζι με τους υποτιτλους και απ'ευθειας την εγραφα σε dvd με το προγραμμα του convert!Οταν την εβαζα στο dvd player την επαιζε χωρις υποτιτλους ενω καθε 5 λεπτα εβγαζε ενα μηνυμα πανω στην ταινια!Οσο για το αλλο προγραμμα το κατεβασα!Πως βαζω τους υποτιτλους?Δεν βρισκω τετοια επιλογη πουθενα!
kastel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδια εχω κατι ταινιες και θελω να τους βαλω υποτιτλους!Εχω καταφερει να τις παιζει στον υπολογιστη με το Subtitle Workshop αλλα θελω να τις καψω σε dvd για να τις βλεπω στην τηλεοραση!Δε μπορω να ψαξω σε ξενα forum γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα:oops: αλλα ουτε και πως να χειριζομαι τετοια προγραμματα !Μπορει να με βοηθησει καποιος? Oταν ειχα κατεβασει το convert αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εβαζα την ταινια μαζι με τους υποτιτλους και απ'ευθειας την εγραφα σε dvd με το προγραμμα του convert!Οταν την εβαζα στο dvd player την επαιζε χωρις υποτιτλους ενω καθε 5 λεπτα εβγαζε ενα μηνυμα πανω στην ταινια!Οσο για το αλλο προγραμμα το κατεβασα!Πως βαζω τους υποτιτλους?Δεν βρισκω τετοια επιλογη πουθενα! Λοιπόν (οι οδηγοί για τη χρήση των προγραμμάτων που αναφέρω θα τους βρεις εδώ www.kastel.gr) : 1. Για να παίξεις ταινία με εξωτερικούς υποτίτλους με οποιοδήποτε player στο PC σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Vobsub (οδηγός: ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB). 2. Για να μετατρέψεις την ταινία σε DVD και βάζοντας και υποτίτλους μπορεί να χρησιμοποιήσεις είτε το WinAvi Video Converter είτε το ConvertXtoDVD (οδηγοί: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD). 3. Το λογότυπο που εμφανίζεται στην οθόνη είναι γιατί χρησιμοποιείς την trial version. Για να φύγει θα πρέπει να αγοράσεις το πρόγραμμα. 4. Για την εγγραφή του DVD σε δισκάκι εκτός το Nero μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ImgBurn σε συνεργασία με το PGC Edit. Τρόπος που θεωρώ ασφαλέστερος από την εγγραφή με το Nero και το κυριότερο τα προγράμματα είναι free (οδηγός: ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ DVD ΜΕ ΤΟ PGC EDIT ΚΑΙ ΤΟ IMGBURN). Για οποιαδήποτε απορία που αφορούν τα προγράμματα ή τους οδηγούς, μη διστάσεις να γράψεις. Φιλικά KasteL.
Nomedor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Erotisi gia osous exoun doupesei kai me winavi kai me convertx!!! Pio exei kaliteri poiotita sto teliko apotelesma? To convertx den me entiposiase. To nero exei tromeri mixani kodikopoiisis alla den mporeis na baleis ipotitlous
speedy23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Erotisi gia osous exoun doupesei kai me winavi kai me convertx!!!Pio exei kaliteri poiotita sto teliko apotelesma? To convertx den me entiposiase. To nero exei tromeri mixani kodikopoiisis alla den mporeis na baleis ipotitlous Εγω προσωπικα δεν εχω δει καμμια τρελη διαφορα μεταξυ των δυο προγραμματων.Τι εγραψες με το convertx,ταινια ή σειρα?Αμα ειναι σειρα,ποτε παραπανω απο 4 επεισοδια διοτι η ποιοτητα παει περιπατο μετα.4 350αρια με την σειρα περιπου δηλ 1400MB αρα υπολογισε να ειναι καπου εκει και το συνολικο μεγεθος της ταινιας. Γενικα,οσοι χρησιμοποιητε το convertxtodvd το τελικο αποτελεσμα να το γραφετε με το Nero και οχι με το προγραμματακι του convertx.
kastel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Erotisi gia osous exoun doupesei kai me winavi kai me convertx!!!Pio exei kaliteri poiotita sto teliko apotelesma? To convertx den me entiposiase. To nero exei tromeri mixani kodikopoiisis alla den mporeis na baleis ipotitlous Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορείς να δώσεις μόνο εσύ. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις το ίδιο ακριβώς project και με τα δύο προγράμματα και τα συγκρίνεις τα αποτελέσματα.
Nomedor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Thanx speedy23 kastel:Tainies exo ftiaksei alla ama to kaloskefto min perimeno kai trela pragmata etsi kai allios divx einai to source den einai kai oti kalitero! Aplos rotaga giati den grafo tainies kai kathe mera, min mpeno ston kopo adika gia dokimes an kapios ta exei dokimasei kai ta dio. To convertx einai poli boliko kai euxristo pantos, kai apo oti katalaba mallon se auto tha mino
groovita Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δοκιμασα τις οδηγιες σου αλλα δε μου εμφανιζει το εικονιδιο που λες οτι δειχνει πως δουλευει παρασκηνιακα το vobsub!Τι κανω λαθος?
groovita Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Συγγνωμη που σε κουραζω:oops: αλλα δε καταλαβαινω γιατι μου πανε ολα στραβα!
kastel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δοκιμασα τις οδηγιες σου αλλα δε μου εμφανιζει το εικονιδιο που λες οτι δειχνει πως δουλευει παρασκηνιακα το vobsub!Τι κανω λαθος? Συγγνωμη που σε κουραζω:oops: αλλα δε καταλαβαινω γιατι μου πανε ολα στραβα! Είσαι σίγουρη ότι τα αρχεία έχουν κοινό όνομα (όχι ελληνικά). Δοκίμασε κάποιο απλό όνομα (π.χ. movie.avi και movie.srt) και βάλ' τα στον ίδιο φάκελο. Και βλέπουμε αποκλείοντας μια μια τις περιπτώσεις λάθους.
groovita Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Συγγνωμη που αργω να απαντησω αλλα εχω κατι προβληματα!Τα αρχεια εχουν κοινο ονομα και ειναι στον ιδιο φακελο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.