Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 211221? Θα μπορούσε να είναι και άλλο μοτίβο αλλά μπας και.
Zderg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Για να μπερδέψω αλλα και για να βοηθήσω τα πράγματα δίνω και τον επόμενο αριθμο: 1 11 21 1211 111221 312211
dark_banishing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Για να μπερδέψω αλλα και για να βοηθήσω τα πράγματα δίνω και τον επόμενο αριθμο: 1 11 21 1211 111221 312211 13112221 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zderg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Σωστός ο dark_banishing.. Εξήγηση του αποτελέσματος: 1 11 (στο προηγουμενο νουμερο υπάρχει ένα ένα) 21 (στο προηγούμενο υπάρχουν δύο άσσοι) 1211 (στο προηγ υπάρχει ένα δυάρι και ένας άσσος) 111221 (στο προηγ υπάρχει ένας άσσος, ένα δυάρι, και δύο άσσοι) κοκ
Powerline Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μιας και είδα την "λύση" στον άλυτο γρίφο που έβαλα, ας κάνω μία παρεμβολή. Ο γρίφος πρέπει να λυθεί στις 2 διαστάσεις. Είναι άλυτος και κυκλοφορεί χρόνια τώρα απο πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο και σχεδόν σε όλα τα σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τον καθηγητή μαθηματικών της πρώτης λυκείου που είχα (και μιλάμε για 1990 τώρα) ο γρίφος αυτός δόθηκε στον Αϊνστάιν, ο οπίος ασχολήθηκε μαζί του για πολλά χρόνια, επιστρέφοντάς τον με την σημείωση "unsolvable". Το κατα πόσον είναι αλήθεια αυτό ή urban myth, δεν το γνωρίζω, απλά το αναφέρω. Και εγώ είχα αισθανθεί ιδιέταιρα υπερήφανος κάνοντας κάτι παρόμοιο με την τεχνητή γέφυρα, αλλά δεν έγινε δεκτή η λύση μου
Sellers Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μιας και είδα την "λύση" στον άλυτο γρίφο που έβαλα, ας κάνω μία παρεμβολή. Ο γρίφος πρέπει να λυθεί στις 2 διαστάσεις. Είναι άλυτος και κυκλοφορεί χρόνια τώρα απο πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο και σχεδόν σε όλα τα σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τον καθηγητή μαθηματικών της πρώτης λυκείου που είχα (και μιλάμε για 1990 τώρα) ο γρίφος αυτός δόθηκε στον Αϊνστάιν, ο οπίος ασχολήθηκε μαζί του για πολλά χρόνια, επιστρέφοντάς τον με την σημείωση "unsolvable". Το κατα πόσον είναι αλήθεια αυτό ή urban myth, δεν το γνωρίζω, απλά το αναφέρω. Και εγώ είχα αισθανθεί ιδιέταιρα υπερήφανος κάνοντας κάτι παρόμοιο με την τεχνητή γέφυρα, αλλά δεν έγινε δεκτή η λύση μου urban myth...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!! Δεν κοιταξα την λυση που βαζει καποιος πιο πανω αλλα εγω το ελυσα ΚΑΜΠΥΛΩΝΟΝΤΑΣ τον χωρο (στην ουσια με το ορθογωνιο χαρτι εφτιαξα ενα λουκουμα)...ΔΕΝ εβαλα τριτη διασταση, ενας καμπυλωμενος χωρος 2 διαστασεων απο μαθηματικης πλευρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 διαστασεων ΠΑΡΟΤΙ εσενα στο ματι σου φαινεται 3.
sotoserres Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!! Δεν κοιταξα την λυση που βαζει καποιος πιο πανω αλλα εγω το ελυσα ΚΑΜΠΥΛΩΝΟΝΤΑΣ τον χωρο (στην ουσια με το ορθογωνιο χαρτι εφτιαξα ενα λουκουμα)...ΔΕΝ εβαλα τριτη διασταση, ενας καμπυλωμενος χωρος 2 διαστασεων απο μαθηματικης πλευρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 διαστασεων ΠΑΡΟΤΙ εσενα στο ματι σου φαινεται 3. δυστυχώς εχεις δίκιο... :( :( :( :(
Louminis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 δυστυχώς εχεις δίκιο... :( :( :( :( [OFF TOPIC] LEAVE oxi LIVE βάλε στην υπογραφή σου [/OFF TOPIC]
SGP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 [on topic] Είναι γτπ η λύση άμα είναι αυτή . Κατ'εμέ μετά από 5 λεπτά λέω δεν υπάρχει λύση με βάση την ανθρώπινη χωροχρονική αντίληψη [/on topic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.