Προς το περιεχόμενο

λανθασμένο reboot κατά την εκτέλεση παιχνιδιών

luke skywalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χαίρετε!Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.Όταν παίζω παιχνίδια όπως titan quest, empire at war, neverwinter nights 2

(κοινώς καινούργια σχετικά) ο υπολογιστης μου κάνει reboot.Πως μπορώ να αντιμετοπίσω ένα τέτοιο πρόβλημα?

Υ.Γ.Αν οι mods θεωρούν ότι έγραψα σε λάθος σημείο τους παρακαλώ να μεταφέρουν το topic εκεί που αρμόζει.

ΥΓ2.Γράφω για πρώτη φορά στο forum.

TNX

Δημοσ.

γραψε την πληρη συνθεση, ακριβως με μαρκες και μοντελα του pc σου,

edit.. ειδα την υπογραφή σου (εχω απενεργοποιημένη την προβολή sigs) : Cpu intel ht @ 2,6 Ghz/1,5 Gb ram dual channel/ati sapphire 1600 pro/WD 120 GB. αυτά; 1 disko μονο, τι psu;

ποτε εγκατεστησες τα win. πολυ καιρό; εχει μαζεψει σαβουρα απο drivers, programmata kai registry ή ειναι φρέσκο; παλια παιχνιδια έπαιζε, και τωρα τα φτυνει;

πιθανοι ενοχοι:

1. τροφοδοτικο. δεν αντεχει να δωσει το αυξημενο ρευμα που ζητανε vga και cpu, στη φουλ λειτουργία

2. καρτα γραφικών, γιατι αυτή δουλευει εντατικα στα παιχνιδια. μπορει να ζεσταινεται απο κακη λειτουργια ανεμιστηρα της

ξεκινας απο τα απλά.. παρατηρηση ανεμιστηρων σε ωρα φουλ λειτουργίας,

βρισκεις ενα προγραμμα που ζορίζει ολα τα εξαρτηματα, και με ανοιχτο κουτι βλεπεις ολα τα φαν. μηπως εχουν σκόνη..

μετα αλλαγες.. αν μπορεις να βρεις δανεικό τροφοδοτικο απο αλλο pc.. παιζεις,

μια αλλη vga, παιζεις.. (νεα vga, παλιο τροφοδοτικό), κλπ.

Αν εχεις πολλες συσκευες, αφαιρεσέ μερικά και παιξε το παιχνιδι. αφησε πανω μονο μνημες, 1 δισκο (με windows + game), vga.

Αποσυνδεσε οτι αλλο: pci kartes, αλλους δισκους, cd, dvd.

3. cpu: ζεσταινεται ?

4. μνημες. ελλατωματικες? τεστ με το memtest

Δημοσ.

Το psu τι είναι?(Όσο ζω μαθαίνω...!)

Στο δίσκο δεν έχω κάνει format εδώ και 3 χρόνια.Έτσι πιθανό είναι να έχει μαζευτεί ένα κάρο άχρηστα πράγματα.Παλιά έπαιζε παιχνίδια και τώρα παίζει αλλά τα φτύνει σε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τώρα τελευταία...Με άλλα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα πχ doom3...

Ανεμιστήρες έχω μόνο στην κάρτα γραφικών και στην cpu ενώ χθες έβαλα άλλο στο μπροστινό μέρος του pc.

H cpu μάλλον δεν ζεστένεται και οι μνήμες είναι οκ.Επίσης έχω και 1 DVD REC kai DVD R.

Δημοσ.

Psu= power supply unit =τροφοδοτικο.

3 χρονια χωρις format? Πολλα φιλε. Θα ελεγα να κανεις ενα format πρωτα, να περασεις απο την αρχη νεα drivers για chipset, vga και μετα αν εχεις παλι προβλημα να κανεις ολα αυτα που σου ειπε παραπανω o random.

Δημοσ.

καλα, δε νομίζω να σε φτιάξει το φόρματ.

Αν μπορείς να παιζεις σήμερα το doom 3 χωρίς πρόβλημα, και δεν μπορεις να παιξεις το ... ξερω γω, πες ενα νεο game, δεν μπορει να φταιει η registry.

εννοούσα, αν ειχες πρόβλημα και με παλιά παιχνίδια τώρα, τα οποια έπαιζαν πέρσι, τοτε θα κοιταγα os, registry, format..

Δημοσ.

δηλαδη λες οτι οταν εχεις το κουτι ανοικτο εννοω το πλαινο μερος

δεν κανει επανεκκίνηση???

αν ειναι ετσι μαλλον εχεις καποιο προβλημα με την θερμοκρασια

Δημοσ.

Μετα απο αυτο, ξεκαθαρα ειναι θεμα θερμοκρασιας.

Καταρχας χρησιμοποιησε ενα προγραμμα θερμοκρασιων και δωσε μας θερμοκρασια cpu και mobo οταν ειναι idle το pc.

Μετα παιξε κατι και καθε 10' ελεγχε την.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παίδες το πρόβλημα συνεχίζει και τώρα μάλιστα κάνει reboot και όταν βλέπω ταινίες...!Την θερμοκρασία την ήλεγξα και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. δεν ανεβάζει θερμοκρασία...!Format δεν έχω κάνει ακόμα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το psu?Πως μπορώ να ψάξω το θέμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...