aspirin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Θέλει η μητέρα μου να φτιάξει σαιτ για έναν σύλλογο. Όχι τπτ πολύπλοκο.5 πραγματάκια να έχει κ καμιά φωτογραφία. Οπότε ανέλαβα εγώ το εγχείρημα γιατί τα οικονομικά του συλλόγου είναι άστα βράστα! 1. για κατωχύρωση domain που να κοιτάξω? Βασικά θέλω την κατοχύρωση να την κάνω εγώ για να έχω την κυριότητα του ονόματος. Μην τυχόν λήξει η συνδρομή κ έχει άλλος την κυριότητα κ μπλέξω! 2. από΄web hosting ποιός είναι καλός κ φθηνός? 3. Κ το κυριότερο. Με ποιό πρόγραμμα να σχεδιάσω το σαιτ. Να χρησιμοποιήσω κάποιο phpbb? Βασικά θέλω να έχει ένα μενού, μια κεντρική σελίδα όπου θα περνάω τις εκδηλώσεις του συλλόγου και μια εφαρμογή για να περνάω φωτογραφίες από εκδηλώσεις. Αυτά τα ολίγα.
thanocaster Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 1> θα πρότεινα στο yahoo (με 2? το χρόνο νομίζω) 2> αυτό είναι σχετικό... 3> Dreamweaver αν θες WYSIWYG editor.
LNiniogr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εγω ενα θα πω... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ γιατι καθως φαινεται δεν κατεχεις ουτε καν τα βασικα
aspirin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Κανείς δε τα γνωρίζει όλα. Θα το μάθω κ αυτό στη πορεία
silverthan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Προσπάθησε να ασχοληθείς με το Joomla, θα είναι πολύ εύκολο μετά να προσθέτεις νέα, ανακοινώσεις κτλ... Με λίγο διάβασμα θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να μάθεις άπταιστα μια γλώσσα προγραμματισμού. Edit: Η θέση του thread είναι στο web authoring
aspirin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Οκ. Θα ασχοληθώ μαζί του. Φαντάζομαι πώς δημιουργεί δυναμικές σελίδες. Τουλάχιστον θα προστίθενται εύκολα οι ανακοινώσεις. Θενκς.
thanocaster Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αν κοιτάς για CMS (γι αυτά που περιγράφεις δεν προτείνεται), θα πρότεινα να προτιμήσεις το Drupal. Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο το joomla αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες.
aspirin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 οι δυνατότητες δε με απασχολούν τόσο, όσο η ευχρηστία. Αλλά πάντως είναι αρκετά καλά πιστεύω ένα CMS
thanocaster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Απλά μέχρι να μάθεις να χειρίζεσαι το CMS έχεις κάνει τη δουλειά σου με Dreamweaver. Ούτως ή άλλως απ'ότι λες μια φωτογραφία με 5 πραγματάκια θες...
aspirin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σωστά! Θα κάνω κάτι προσωρινό με το dreamwaver και μετά το γυρνάω σε CMS. Πιστεύω θα μου λύσει τα χέρια για το θέμα των ανακοινώσεων κ όχι μόνο. Βλέποντας κ κάνοντας.
aspirin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Λύκειο Ελληνίδων είναι ο σύλλογος. Ασχολείται με πολιτιστικά θέματα.
panagioths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Όταν λες 5 πραγματάκια τι ακριβώς εννοείς; Εαν θέλεις απλά 5 στατικές σελίδες δεν σε συμφέρει να τις κάνεις χρησιμοποιώντας κάποιο CMS. Εάν θέλεις δυναμικά τμήματα ώστε να αλλάζεις συνέχεια το περιεχόμενο του site ή θέλεις να προσφέρεις κάποια online κοινότητα όπως forum, gallery κτλ τότε θα χρειαστείς κάποιου είδους CMS ή πλατφόρμα forum.
vatraxopedila Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 αν είσαι αρχαριος προτείνω blue voda.είναι ενα αρκετά εύκολο πρόγραμμα.απλά το domain πρεπεί να είναι απο αυτούς. στο site τους έχουν και on line tutorial οποτε δεν θα είναι καθόλου δύσκολος ο σχεδιασμός.
AlexNet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Νομίζω οτι το Λύκειο Ελληνίδων έχει σελίδα,οπότε ισως μπορείς να φιλοξενήσεις το παράρτημα τις περιοχής σου στις σελίδες του. Σε ποια περιοχή είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.