Nimrod7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Απο που βρε παιδιά να πάρω Mac Pro; Επειδή το θέλω build to order η Rainbow θέλει minimum (!) ένα μήνα! Βλέπω εξωτερικό, και το MacTrade.de δεν δέχεται πιστωτική, δεν θέλω να τα δώσω cash, αλλά θέλω και ασφάλεια που με τη κατάθεση που θέλουν αυτοί δεν την έχω. Βλέπω cancom.de δεν έχει shipping ελλάδα, Βλέπω cancom.uk θέλει κατάθεση, Κανένα άλλο (εντός με λογικό χρόνο παράδωσης ή εκτός); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ψάξε το από fnac... πάλι από rainbow θα περάσει αλλά θα τους κυνηγήσει το fnac και όχι εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Η cyberport.de θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες - στην Ελλάδα στέλνει, υπάρχουν διάφορα θετικότατα σχόλια στην ιστοσελίδα του Helmug. Δουλεύει με κατάθεση σε τράπεζα. Δεν ξέρω κάποιο site που σου στέλνει Mac στην Ελλάδα χωρίς κατάθεση (sorry αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Η cyberport.de θεωρείται από τις πλέον Δουλεύει Δεν ξέρω κάποιο site που σου στέλνει Mac στην Ελλάδα χωρίς κατάθεση (sorry αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας). Σόρρυ paredwse αλλά πολύ περίεργο αυτό. Ότι έχω παραγγείλει απο φωτογραφικό εξοπλισμό γερμανία δεν συνάντησα site που να μην δουλεύει με πιστωτική! Στα mac λές και είναι φτιαγμένα όλα δύσκολα για εμάς τους Έλληνες. Αν κάνω κατάθεση 3000+ Ευρώ και δεν το στείλουν / καταστραφεί στο shipping, ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Σόρρυ αλλά δεν το ρισκάρω με αυτό το τρόπο. Fnac δεν στέλνει επαρχία (άλλη κατάρα αυτή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ma ti mple3imata eivai auta Kalh tyxh kai kalh ypomovh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σόρρυ paredwse αλλά πολύ περίεργο αυτό. Ότι έχω παραγγείλει απο φωτογραφικό εξοπλισμό γερμανία δεν συνάντησα site που να μην δουλεύει με πιστωτική! Στα mac λές και είναι φτιαγμένα όλα δύσκολα για εμάς τους Έλληνες. Αν κάνω κατάθεση 3000+ Ευρώ και δεν το στείλουν / καταστραφεί στο shipping, ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Σόρρυ αλλά δεν το ρισκάρω με αυτό το τρόπο. Fnac δεν στέλνει επαρχία (άλλη κατάρα αυτή). Αντιλαμβάνομαι την επιφυλακτικότητά σου (όπως λες, είναι πολλά τα λεφτά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.