Vassilis_X Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Kalimera.. eixa paraggeilei apo to plasio to dvd rom plextor 130 alla mallon den to exei pleon.. Se periptosi pou de to exoun, poio me simvoulevete na paro; To kouti mou einai mavro..
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 φαντάζομαι πως ήδη έχεις DVD-RW. τα LiteOn είναι πολυ καλά αναγνωστικά. απο κει και πέρα πανω κάτω τα ίδια είναι. έχουν ξεφτιλιστεί οι τιμές τους που όποιο και να πάρεις και δεν είναι αυτο που περίμενες δεν έχεις και μεγάλο πρόβλημα να το αλλάξεις. πάντως σε καμία πείπτωση δεν θα σου πρότεινα plextor. μπορεί να είναι καλά, αλλά όχι τόσο καλά για να δικαιολογούν την τιμή τους.
Vassilis_X Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 exo paraggeilei to plextor 760 gia dvd-rw.. Mallon tha do kati se sony ii lite-on..
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 μακριά από sony φίλε μου. κάκιστες κριτικές. αν όχι liteon, nec ή lg. και οτιδήποτε πάρεις, σε μαύρο φυσικα αφού και το κουτάκι σου είναι μαύρο.
blackstar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 πάντως σε καμία πείπτωση δεν θα σου πρότεινα plextor. μπορεί να είναι καλά, αλλά όχι τόσο καλά για να δικαιολογούν την τιμή τους. Mia xara einai ta plextor gia benq, edo poy ta leme to idio drive e f/w apo benq exw akoysi oti paei sfaira. Egw 8a protina ena deytero dvd-rw, kati se nec h liteon, me ta nec na einai poio a3iopista, kai ta liteon na einai kalitera sthn anagnosi, pantos oti kai na pareis den pisteyo na exeis kapoio problima, efoson exeis eidi ena plextor, 8a prepei na eisai fobera atyxos gia na mhn mporesis na diabasis apo kapoio to diskaki.
Vassilis_X Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Akoma de mou exei erthei to pc opote oute kai to plextor.. Isos na apo gia 2o adigrafiko kati se nec.. exo paraggeilei apo neo pc ti paraskevi kai akoma perimeno..tous leipoun i karta grafikon asus 8800gtx kai ta 2 plextor..to 130 kai 760..
blackstar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pantos to 130 apo oti 3ero einai benq dvd-rom1650.
tolis_01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Isos na apo gia 2o adigrafiko kati se nec Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ. Κάτι σαν αυτό.
sa3rdna Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Kalimera.. eixa paraggeilei apo to plasio to dvd rom plextor 130 alla mallon den to exei pleon.. Se periptosi pou de to exoun, poio me simvoulevete na paro; To kouti mou einai mavro.. φίλε έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από nec-lg μέχρι samsung και Aopen. αν σε ενδοιαφέρει η ταχύτητα όπως κι εμένα θα σου πρότεινα να πάς σε Asus. τέτοιο έχω τώρα και είναι πολύ γρήγορο. πάντως από όλα όσα έχω τεστάρει το πιο γρήγορο ήταν μακράν το Aopen όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Επιανε σε DVD Ripping 15,9x ταχύτητα (είναι 16άρι). Τα Nec και LG πάνω από 8 δεν πάνε ποτέ. Το Asus πάει μέχρι 13 περίπου, αρκετά καλά. Αυτά από μένα.
dimokritos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Τα Nec και LG πάνω από 8 δεν πάνε ποτέ. τότε μάλλον είμουν ο chosen one γιατί με NEC έπιανα πάνω απο 15x.
iced Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εγω ειμαι ο chosen two!!!!!! Λοιπον πιανω κανονικα 15Χ me NEC και ειναι ολα μια χαρα... Μην ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ
Vassilis_X Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Telika paraggeila plextor 760 (retail) kai nec7173 (retail)..
blackstar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 φίλε έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από nec-lg μέχρι samsung και Aopen. αν σε ενδοιαφέρει η ταχύτητα όπως κι εμένα θα σου πρότεινα να πάς σε Asus. τέτοιο έχω τώρα και είναι πολύ γρήγορο. πάντως από όλα όσα έχω τεστάρει το πιο γρήγορο ήταν μακράν το Aopen όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Επιανε σε DVD Ripping 15,9x ταχύτητα (είναι 16άρι). Τα Nec και LG πάνω από 8 δεν πάνε ποτέ. Το Asus πάει μέχρι 13 περίπου, αρκετά καλά. Αυτά από μένα. Apo oti 8ymame mono ta lg einai riplocked pleon (kai ayto mexti na bgh ena f/w gia na kaneis remove to speed lock), tespa, pleon ola ta dvd-rw poianoyn 16x se SL kai 12x DL.
sa3rdna Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Apo oti 8ymame mono ta lg einai riplocked pleon (kai ayto mexti na bgh ena f/w gia na kaneis remove to speed lock), tespa, pleon ola ta dvd-rw poianoyn 16x se SL kai 12x DL. Αυτό δεν το ήξερα. Θα το ψάξω πάντος.
iced Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 sony=liteon οποτε δεν μπορουμε να προτεινουμε sony και οχι liteon.... Εγω προτεινω nec Αλλα μην γελιομαστε, ολα περιπου ιδια ειναι.... Εκτος αν τα σκασουμε σε καποιο πιο ποιτικο plextor.... Συμφωνω με παραπανω επειδη δεν δικαιολογει τα χρηματα του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.