fkkso Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Αγαπητοί φίλοι,<br>ακόμα μια φορά ζητώ τη βοήθειά σας.<br>Εαν εχετε διαβάσει άλλα topics μου θα ξέρετε ότι έχω recorder. Αντιμετωπίζω τώρα ένα πρόβλημα.<br>Όπως ξέρετε ένα CD δεν είναι απαραίτητα κλειστο, αλλά μπορεί να μείνει ανοιχτό και να εισάγουμε κάθε φορά καινούργια session.<br>Έχω λοιπόν ένα CD όπου βάζω τα προσωπικά μου έγγραφα (εργασίες, αναφορές κλπ...)<br>Μέχρι στιγμής έχω δημιουργήσει αν θυμάμαι καλα 17 sessions. Σε μια προηγούμενη όμως έκανα μια βλακεία: Διέγραψα απ' το TOC ένα σημαντικό αρχείο που τώρα χρειάζομαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Είναι ζήτημα ΦΛΕΓΟΝ. Τόσο το Easy CD Creator 4 όσο και to Nero 5 που χρησιμοποιώ έχουν κάτι σαν <<session selectors>>. Κανένα όμως από τα δύο δεν μπορεί να ενεργοποιήσει παλαιότερες sessions. Έτσι το έγγραφο που αναζητώ βρίσκεται μέσα στο CD αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Εάν καταφέρω να ενεργοποιήσω μια παλαιότερη session θα το βρω.<br>ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????<br>Εσείς σίγουρα θα ξέρετε..
fkkso Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Ευχαριστώ.<br>Να'σαι καλα: ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!!!!!<br
ivis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Επειδή μου 'χει τύχει και 'μένα κάτι τέτοιο, είναι εύκολο να δημοσιεύσεις τη λύση ή να στείλεις mail
fkkso Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Δεν είναι ακριβώς λύση, είναι ένα πρόγραμμα με το crack του. Θα σου την στείλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.