Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα registry

galil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον, ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει και να διορθώνει σφάλματα στο registry.

Δεύτερον, θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλή (για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή) κάποια προγράμματα που λένε οτι σβήνουν "περιττά" στοιχεία registry.Αν ναι ποιο είναι το καλύτερο για την παραπάνω δουλειά;

Δημοσ.
Πρώτον, ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει και να διορθώνει σφάλματα στο registry.

Δεύτερον, θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλή (για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή) κάποια προγράμματα που λένε οτι σβήνουν "περιττά" στοιχεία registry.Αν ναι ποιο είναι το καλύτερο για την παραπάνω δουλειά;

Eγω προσωπικα φιλε μου εχω το TuneUP Utilities 2007...k δεν μου εχει κανει ποτε προβλημα....:mrgreen:

Εχω ακουσει οτι Registry Mechanic κανει κατι κολπακια αλλα δεν το εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ...

Δημοσ.

Το registry mechanic δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα.

Το tune up utilities ειναι ομως πολυ καλο και αυτο χρησιμοποιω πλεον

Υπαρχει και το registry scrub το οποι νομιζω ειναι δωρεαν

Δημοσ.

To registry mechanic είναι πολύ καλό.Εμένα δε μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα.Πρόσφατα βγήκε και καινούρια έκδοση το 6 αλλά και το 5 που έχω εγώ μια χαρά δουλειά κάνει!Προγραμμα που καθαριζει στοιχεία της registry καλό είναι το CCleaner επίσης που έχω εγώ και μέχρι στιγμής δε μου έχει κάνει πρόβλημα.

Δημοσ.

εχω το CCleaner...

Παω στο menu issues και πατάω scan for issues, και ολα κλικαρισμενα...

μου βρισκει παρα πολλα...

να πατήσω fix selected issues 'η οχι???

το λεω, γιατι φοβαμαι μην δημιουργη8ει κανενα προβλημα, αφου μου εχει βρι παρα πολλα issues

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...