vasilis73 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα!!! Έχω μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν έχω σύνδεση τηλεφώνου. Να σημειώσω ότι στα μέσα Γενάρη έχω κανει τηλεφωνικά αίτηση για νέα σύνδεση. Από τότε μέχρι σήμερα γίνεται προμέτρηση του δικτύου. Μου δώσανε το τηλ του συνεργείου το οποίο και καλώ εδώ και δύο βδομάδες και δεν απαντά κανείς, και χθες από τον ΟΤΕ μου λένε το εξής να πάω μόνος μου στο Ίλιον να συννενοηθώ με το συνεργείο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Βοήθεια!!!! την περιοχή μου δεν την καλύπτει άμεσα η forthnet ή vivodi αλλά και αυτές χρησιμοποιούν το δίκτυο του οτε. Συμπαράσταση!!!!!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 σχετικα με το δεν απαντανε το τηλ στο συνεργειο. στην Πατρα 1)το συνεργειο το εχει ιδιωτης.(τουλαχιστον 2 φορες σε μενα εχουν ερθει με αγροτικο με το σημα ιδιωτικης εταιριας) 2)για να συννενοηθεις με το συνεργειο πρεπει να το κανεις εσυ,δεν γινεται να το κανει ο ΟΤΕ 3)Πρεπει να τους παρεις τηλ συγκεκριμενες ωρες της ημερας γιατι μετα "βγαινουν" για το μεροκαματο και δεν μενει κανενας στα γραφεια (αναρωτιεμαι τι κανουν οι γραμματεις) οι ωρες δε (για να ριξεις τηλ) ειναι 7-9 το πρωι
vasilis73 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σε εχαριστώ για το 7-9 αλλα έχω δοκιμάσει και πριν τις 9 και η εταιρεία μήπως θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τοποθετήσει τηλεφωνητή?
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σε εχαριστώ για το 7-9 αλλα έχω δοκιμάσει και πριν τις 9 και η εταιρεία μήπως θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τοποθετήσει τηλεφωνητή? δεν γινεται..... δεν ξερουν απο τηλεπικοινωνιες εκει.... τους βαζεις δυσκολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.