Προς το περιεχόμενο

apories gia ixeia kai ti na paro

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, ειναι περισσοτερο ελλειψη μεσαιων, παρα τοοοσο δυνατα μπασα.

Μπορεις να παιξεις με τον ισοσταθμιστη ηχου (εχει και το WMP και το winamp), και να υψωσεις λιγο τις μεσαιες. :)

(PS: Για να λες οτι ειμαστε γειτονες κατι θα ξερεις :P, εσυ στην "τοποθεσια" εχεις βαλει ενα αστειο :P χιχι!!)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περιμενουμε εντυπωσεις σε σχεση με την on-board...

(Με εβαλες σε σκεψεις να την παραγγειλω και γω.)

Δημοσ.

elega audigy 22 euro alla leo den mamiete as doso 60 na paro autin.na tin ixa dokimasei kai poli tin onboard me auta ta ixeia kala tha itan.alla genikos tha po afou tin akouso.to kako ine oti epidi argo ligaki na giriso spiti den ta exo tsitosei ta ixeia na do poiotita ixoun gia na kano kali sigkrisi.(kimountai arketoi).pantos tha grapso oti mporo.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν μπορείς φίλε πες εντυπώσεις γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάρτα ήχου και είμαι ανάμεσα στην Audigy και στην X-FI XTREME AUDIO.

Και γενικά όποιος γνωρίζει ας πει ποια είναι καλύτερη.Την θέλω κυρίως για να ακούω μουσική και να βλέπω καμιά ταινία/σειρά.:)

Αλήθεια η Audigy 4 που λέτε ποια είναι?Γιατί σε όσα eshop κοίταξα έχουμε μόνο την Audigy SE και την Audigy 2 NS που είναι για laptop, σωστά?

Δημοσ.

δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά αν μπορείς πήγαινε να ακούσεις αυτά

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4190

004190.jpg

αυτό είναι ηχείο, όχι οι ψείρες της creative :mrgreen:

το ηχείο είναι monitor και έχει και SPDIF dac επάνω, επιτέλους δηλαδή δεν θα ακούς το δίσκο να γυρίζει απο τα ηχεία...

Δημοσ.

δεν σε πρόλαβα. τώρα τα διάβασα τα προηγούμενα... (αυπνίες :? )

η γνώμη μου είναι προς το στέρεο μιας κ έχω home cinema 5.1 100W (large ηχεία και τα 5) και μου σπάει τα νεύρα... φαντάσου τώρα τελευταία ακούω στέρεο.... πολύ λίγες οι ταινίες που έχουν καλό 5.1 ήχο (είτε dts είτε dolby)

βέβαια αυτά είναι γούστα !!!:???: :-D δεν θέλω να στην χαλάσω αλλά έχω περάσει και απο την creative (5.1) και (2.1) και απο ένα home cinema με 5 ψείρες και subwoofer, το οποίο να φανταστείς το χρησημοποιώ όταν παίζω κανα παιχνίδι επειδή καταλαβαίνεις τέλεια απο που έρχεται ο ήχος (αίσχος). Αυτο είναι το κακό με τις ψείρες. σύνοψη μακρυά απο το συνδυασμό ψείρες + woofer (άμα είσαι κοντά στα ηχεία τουλάχιστον)

δηλαδή θα βάλεις το woofer κάτω απο το γραφείο, τις ψείρες δεξά και αριστερά απο την οθόνη και αυτό που θα ακούς θα είναι ένα απαίσιο υψίσυχνο πράγμα (βλέπε ηχεία εκκλησίας) με ένα σφυρί απο κάτω να σου κοπανάει τα @@ ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φαντάζομαι να ακούω μηχανή να περνάει με 5.1 ήχο απο πίσω δεξιά στα creative ... σαν τριπαρισμένο κουνούπι σε παραλία θα ακούγεται...

πάντως αν κάποια μέρα περάσεις απο κάποιο μαγαζί που έχει ενεργό monitor ηχείο σαν αυτό που έγραψα πιο πάνω, ζήτησε να το ακούσεις κ πες εντυπώσεις...

βέβαια ο ήχος σε μεγάλο μέρος υποκειμενό θέμα, οπότε μπορείς να με κάνεις και delete και να συμβιώσεις άνετα με τα creative :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...