chrissyg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 geia sas paidia poio antivirus mou protinetai na valo poio synergazetai kalytera me ta vista thanks
BadGuy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Καλά antivirus είναι το Kaspersky Internet Security και το Νod32!Τώρα αυτό που λες για το ποιο συνεργάζεται καλύτερα με τα Vista δυστυχώς δεν το ξέρω...
Lemuria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 geia sas paidiapoio antivirus mou protinetai na valo poio synergazetai kalytera me ta vista thanks Απ' οσο ξερω το kaspersky δεν συνεργαζεται ακομη με vista....το nod32 εχει βγαλει νεο προιον συμβατο με vista την εκδοση 2.71 οποτε nod32 δαγκωτο
MikeM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το NOD32 v2.7 χωρίς κανένα πρόβλημα και ενημερώνεται κανονικά.
stelil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Καλό antivirus είναι το AVAST και συνεργάζεται με τα Vista .
dimokritos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Απ' οσο ξερω το kaspersky δεν συνεργαζεται ακομη με vista....το nod32 εχει βγαλει νεο προιον συμβατο με vista την εκδοση 2.71 οποτε nod32 δαγκωτο το Kaspersky Internet Security 6 τα πάει μια χαρά με τα vista. άποψη πολλών test και δική μου, πλέον, ότι ειναι το καλύτερο αυτη τη στιγμή. εδώ υπάρχει μια λίστα, και με security τύπου προγράμματα και γενικού ενδιαφέροντος, που είναι δοκιμασμένα στα vista.
tsatsar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 +1 για AVAST....Ελαφρύ, απόλυτα συμβατο και απροβλημάτιστο...Παίζει άψογα σε μένα.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εγω εχω το αναβαθμησμενο για vista panda 2007 με ελληνικο μενου. :-D Μια χαρα ειναι.
chrissyg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 paidia eyxaristo poly gia tin antapokrisi evala telika to Kaspersky Internet Security 6 alla mou mplokari to uTorrent pos mporo na to ksemplokaro?
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 antivirus σε vista? ιεροσυλία. λιγος σεβασμός ρε παιδιά. Το ασφαλέστερο λειτουργικό της χιλιετίας δεν χρειάζεται δεκανίκια. αιδώς. Βάζεις προφυλακτήρες σε τάνκ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.