Προς το περιεχόμενο

nerovision & 100% cpu usage

kotikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το nerovision αρκετα λογω ευκολιας.Το προβλημα μου ειναι

οτι το τελευταιο διαστημα οταν φορτωνω καποιο αρχειο εικονας(avi συνηθως)

και παω να κανω καποιο υποτυπωδες,εστω,editing η cpu εκτινασεται στο 100%

και κολλαει,οταν κανω play στο παραθυρο προεπισκοπησης για να δω τα αποτελεσματα. το προβλημα αρχισε,μαλλον,ξαφνικα.version nero 7.5.o.9.

εχω κανει ηδη unistall & install καθαρες εκδοσεις αλλα το προβλημα παραμενει.Σε αλλο pc που εχω την ιδια εκδοση δεν εχω προβλημα με to nero(το κακο ειναι οτι δεν ειναι δικο μου).

Παρακαλω οποια βοηθεια διοτι ειναι πολυ βολικο το nerovision για καποιον ασχετο.

ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Πρωτα απ ολα καλως ηρθες στην παρεα μας...

Πεσμας λιγο φιλε μου τα pc ειναι τα ιδια;

Φυσικα πρεπει να ξερεις οτι η σουιτα της AHEAD απο την εκδοση 7 κ μετα εχει πολλα προβληματα....αλλα εχουν βρει λυση αλλα ακομα ειναι σε repair...

Τωρα το περιεργο ειναι οτι στο ενα συστημα εχεις αποτελεσματα ενω στο αλλο οχι....:neutral:

Δες λιγο στο task manager τι ειναι αυτο που τρεχεις παραλληλα με το nero(καλο θα ειναι κ στα δυο pc)...μπας κ εχεις κατι που μαζι με το nero να σε κρεμαει...

Ο free χωρος του σκληρου ειναι αρκετος στο συστημα;

Δημοσ.

gagarin,ευχαριστω για το ενδιαφερον.Το pc που κρεμαει ειναι notebook με amd 64 turion

1.8 ενω το αλλο ενας prescott 3.4.Στον prescott τρεχω και ενα σωρο αλλα προγραμματα,της

δουλειας μου και καποια βαρια μαλιστα ενω στον turion ουτε το antivirus.To παλαβο ειναι οτι

τη μια μερα δουλευε κανονικα,αερα, και την αλλη κολλησε χωρις να εχω κανει κατι,εγκατασταση

αλλου προγραμματος η κατι αλλο.Ειδα σε καποια ξενα forum οτι εχει παρουσιαστει και σε

αλλους αλλα δεν βρηκα καποια λυση.Οτι αλλο προγραμμα εχω δουλευει αερας ,και το premiere

ακομα,πραγμα που με κανει να σκεφτομαι οτι φταιει μονο το nero αλλα εχω την εντυπωση οτι

κατι φταιει που εχει σχεση και με το λειτουργικο..(80 GB τουλαχιστον ελευθερα

και στα 2 pc)Ευχαριστω πολυ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...