rikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδιά,πήρα και εγώ αυτόν τον φορητό αλλά όποτε ανοίγω 2 με 3 internet explorers και κανω buffer και κανα videaki μετα από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι έγινε κάποιο σφάλμα και ότι πρέπει να τερματιστεί η εφαρμογή.Ξέρει κανείς τι παιζει?Μήπως θέλει περισσότερη μνήμη?Ευχαριστώ...
Vaguras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γνωρίζει κανείς αν/πως ρυθμίζεται η μνήμη για τα γραφικά? την ορίζει δυναμικά το σύστημα ανάλογα με τις αναγκες του. Για παράδειγμα όταν είσαι στο desktop και κάνεις απλές δουλειές, surfing, word κλπ. η μνήμη έιναι μονο 8 ΜΒ. Αν δοκιμάσεις να βάλεις κάτι 3D τότε αρπάζει αυτόματα από το σύστημα (maximum 224MB).
greekparot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Το πήρα και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η οθόνη δεν είναι truebrite (ευτυχώς για μένα!!!), αλλά κατά τα άλλα έχει τα πάντα : Πολύ γρήγορο (αν και μόνο με 512 RAM), πολύ καλή αυτονομία (περίπου 3 ώρες), διπύρηνο, και μόνο 400 ? . Άν βρείτε άλλο στην αγορά σε αυτήν την τιμή τότε χαλάλι σας. Προσωπικά έδωσα άλλα 45 ? για μια μνήμη ακόμα και τώρα με 1 GB πετάει. Όσον αφορά το software: όντως το laptop έχει ένα κρυφό partition για να κάνεις recovery όποτε θες, και σου δίνει την επιλογή να φιτάξεις και recovery cds (6 συνολικά!!! Εμένα μου την έσπασε που δεν είχε επιλογή για dvds). Επειδή το κρυφό partition τρώει 4 GB περίπου και επειδή μου την σπάνε τα Windows XP Home Ελληνικά που έχει, τα έσβησα έκανα format και πέρασα τα Professional English. Αυτά από μένα!!! Μπορεις να μου πεις πως θα εντοπισω αυτο το κρυφο partition?
st@r Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 την ορίζει δυναμικά το σύστημα ανάλογα με τις αναγκες του. Για παράδειγμα όταν είσαι στο desktop και κάνεις απλές δουλειές, surfing, word κλπ. η μνήμη έιναι μονο 8 ΜΒ. Αν δοκιμάσεις να βάλεις κάτι 3D τότε αρπάζει αυτόματα από το σύστημα (maximum 224MB). Σε ευχαριστώ ;-)
Vaguras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μπορεις να μου πεις πως θα εντοπισω αυτο το κρυφο partition? Το partition γινεται mount αυτόματα αν επιλέξεις να δημιουργήσεις τα recovery cds και φαίνεται στον explorer. Αυτό όμως δεν σε βοηθάει γιατί χρησιμοποιείται εκεινη τη στιγμή από το σύστημα και δεν μπορείς να επέμβεις σε αυτό. Μία λύση αρχική είναι : Δεξί κλικ my computer, manage, Storage, Disk management. Εδώ φαίνεται το partition, είναι σε fat32 και περίπου 4 GB. Από εδώ μπορεις να το διαγράψεις ή να το φορμαρεις σε ntfs αλλά επειδή είναι windows based δουλειά δεν θα στο συνιστούσα. Καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα parttion editor (όπως το parttion magic ή το Paragon partition manager που εγώ χρησιμοποιώ) και να κάνεις πιο σίγουρα τη δουλειά σου. Εννοείται ότι έχεις κάνει πρώτα backup για κάθε ενδεχόμενο και κατέβασε και τους drivers από το site της lenovo : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&sitestyle=lenovo&brandind=10&familyind=338517&machineind=338521&modelind=354834&partnumberind=0&subcategoryind=0&doctypeind=100&doccategoryind=0&operatingsystemind=53385&validate=true Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.