Προς το περιεχόμενο

Προσφορα οτε conn-x και lenovo

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο οτε εχει προσφορα με το conn-x εναν υπολογιστη lenovo(δεν ξερω το μοντελο,χαρακτηριστικα coreduo 2250 1,73 επεξ,ram 512 και σκληρο 80αρη) απο 850 ευρω 399(απο 5-14 μαρτιου).Εχει δει κανεις την προσφορα??Εχει καποιος το συγκεκριμενο laptop?Αξιζει για χρηση με λιγες απαιτησεις??

Δημοσ.

Καλημέρα, είναι αυτό εδώ:

http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TZ05Txx?OpenDocument

Πιστεύω οτι αξίζει να κάνει κάποιος την σύνδεση για το συγκεκριμένο φορητό σε αυτή την τιμή.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά ένας home-desktop θα πάει πάνω κάτω στα ίδια χρήματα.

Βασική προυπόθεση νομίζω είναι να μήν έχεις κάνει στη γραμμή τηλεφώνου σου άλλη ADSL σύνδεση.

Δημοσ.

Ειδα κι εγω την προσφορα και ειναι υποχρεωτικη η εξαμηνη παραμονη στην υπηρεσια οποτε συμφερει απο πολλες αποψεις, το σκεφτομαι κι εγω που δεν εχω γρηγορη γραμμη στο σπιτι μου...

Δημοσ.

μίλησα σήμερα με κάποιον που το πήρε και το είδα.είναι κορυφαία προσφορά αλλά όποιος ενδιαφερεται καλύτερα να βιαστεί γιατί υπάρχουν 1000 κομμάτια για όλη την Ελλάδα.

Δημοσ.

Το εχει αγορασει κανεις; Μεσα στο κουτι δεν εχει καθολου cd με τα windows XP.

Στο C: εχει ενα φακελο μονο με τους drivers. Εαν καποια στιγμη αποφασισουμε να κανουμε φορματ τον δισκο τι γινεται;

Δημοσ.

Θα τα βρω απο καπου, αλλα μου την σπαει που δεν βαζουν ενα cd μεσα στην συσκευασια με κοστος μονο 0,10? και πολλα λεω.. ή εστω να τα περασουν σε ενα φακελο μεσα στον δισκο.

Δημοσ.
Θα τα βρω απο καπου, αλλα μου την σπαει που δεν βαζουν ενα cd μεσα στην συσκευασια με κοστος μονο 0,10? και πολλα λεω.. ή εστω να τα περασουν σε ενα φακελο μεσα στον δισκο.

κατσε,εχει εγκατεστημενα τα windows απλα δεν τα χει σε σιντι;

αν ναι,τοτε μαλλον τα χει σε καποια κρυφη διαμεριση αποθηκευμενα

και με καποιο προγραμμα που θα χει μεσα και το τρεχεις εσυ,θα καψεις δικα σου αντιγραφα ασφαλειας.

νομιζα πως δεν ειχε καθολο winodws μαζι με το λαπτοπ

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα το αναφερει το manual του φορητου, ωστοσο επειδη εχει λιγη μνημη μην περιμενεις πως ειπα πολλα πραγματα...

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η οθόνη δεν είναι truebrite (ευτυχώς για μένα!!!), αλλά κατά τα άλλα έχει τα πάντα : Πολύ γρήγορο (αν και μόνο με 512 RAM), πολύ καλή αυτονομία (περίπου 3 ώρες), διπύρηνο, και μόνο 400 ? . Άν βρείτε άλλο στην αγορά σε αυτήν την τιμή τότε χαλάλι σας. Προσωπικά έδωσα άλλα 45 ? για μια μνήμη ακόμα και τώρα με 1 GB πετάει.

Όσον αφορά το software: όντως το laptop έχει ένα κρυφό partition για να κάνεις recovery όποτε θες, και σου δίνει την επιλογή να φιτάξεις και recovery cds (6 συνολικά!!! Εμένα μου την έσπασε που δεν είχε επιλογή για dvds).

Επειδή το κρυφό partition τρώει 4 GB περίπου και επειδή μου την σπάνε τα Windows XP Home Ελληνικά που έχει, τα έσβησα έκανα format και πέρασα τα Professional English.

Αυτά από μένα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...