GeoD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Έχει κανείς το Sid Meier's Railroads? Έχω κάποια προβληματάκια... αυθεντικότητας... :roll: :neutral: Όταν πάω να "σώσω" ένα παιχνίδι μου βγάζει: "Unable to save..κτλ..κτλ... File version might be inncorect." Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Καμιά ιδέα κανείς? Σώστε με! :|
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ναι, αγόρασέ το αυθεντικό.
GeoD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ναι δεν μπορω να πω, είναι κι αυτό μια λύση. :roll: Αλλά λέω να περιμένω μήπως βρεθεί καμιά καλύτερη... προσφορα.
papadakn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εμένα πάντως παίζει κανονικά απο το αντίγραφο ασφαλείας. Μήπως έχεις κάνει κάτι άλλο λάθος?
papadakn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μια επανεγκατάσταση ίσως να διορθώσει το πρόβλημα.
GeoD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εύρηκα!! Εύρηκα!!! Όταν το σώζεις σε φάκελο που έχει τίτλο στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικα δουλευει!!! :!: Δοκίμασα να το σώσω σε άλλο σκληρό που πρότεινε ο/η :?: papadakh και έυτυχώς έτυχε εκείνο τον φάκελο να τον έχω στα αγγλικά και δούλεψε! Δοκίμασα σε κανα-δυό διαφορετικούς και το βρήκα! Αλλιως που να πάει το μυαλό εκει! Ευχαριστώ! Τι άλλο θα δω ο άνθρωπος....!:roll:
grkitt1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Paidia exo antigrammeno to sid meirs railroads, to ekana install alla otan to trexo kai ftano sto main menu to paixnidiou kai patiso p.x tutorial kollaei entelos...(simeiosi: otan anoigo to paixnidi mou leei oti mporei na exo mi enimeromena driver apo tin videocard) Exo: Acer 1800 Aspire, ATI Radeon X600 128Mb kai directX 9.0c.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.