lost2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εδώ και 2 μέρες όταν κατεβάζω με rapidshare.com ( με το flashget με Premium ) με το που φτάνει στο 90% και πάνω πέφτει το download μου στο 0,50 μέχρι 1.00 ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει?? Δεν είναι πρόβλημα της γραμμής γιατί εκεί που κατεβάζει το αρχείο με την τρελή ταχύτητα 0.50 αν ανοίξω άλλο αρχείο θα το κατεβάζει κανονικά (δηλαδή με 50 και πάνω ανάλογα τα κέφια του ΟΤΕ ) μέχρι να φτάσει και αυτό πάνω από το 90% ….
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μου κανει κατι παρομοιο αλλα οχι στο 90%.Συνηθως οταν συμβαινει,πεφτει η ταχυτητα στα 20-30 και βρισκεται στο 98-99%..Υποθετω πως εχει να κανει κατι απο rapidshare μερια,οσον αφορα τα downloads που ειναι στο τελειωμα.Βεβαια 90% δεν ειναι τελειωμα!(premium και flashget κ γω)
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αυτο θυμιζει κλασικη περιπτωση οπου χρειαζεται ανανεωση του firmware του router-modem.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αυτο θυμιζει κλασικη περιπτωση οπου χρειαζεται ανανεωση του firmware του router-modem. Α,ναι?Ιδεα δεν εχω!Γιατι συμβαινει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.