Προς το περιεχόμενο

BENQ FP222WA 22'', 319 ?. Αξίξει?

ghri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιδια σε 20αρα ειναι μια χαρα.Οποτε την 22αρα σε αυτη την τιμη τη θεωρω εξαιρετικη.Παντως με αυτη την καρτα θα εχεις προβλημα ειτε παρεις 22αρα ,ειτε παρεις 17αρα.....

Δημοσ.

Τι εννοείτε λέγοντας ότι θα υπάρχει πρόβλημα; Κι εγώ προσανατολίζομαι στην αγορά μιας τέτοιας οθόνης (20-22 ίντσες wide) και στον Η/Υ μου έχω την FX5200. Βέβαια δεν παίζω παιχνίδια ούτε κατά διάνοια. Θα υπάρχει πρόβλημα με κανονική χρήση (δηλαδή δε θα υποστηρίζει τη native ανάλυση της οθόνης);

Δημοσ.

Για παιχνίδια δεν το συζητάμε να μπορείς αλλά για απλή χρήση Windows kai word είσαι εντάξει..Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις κάρτα..

Δημοσ.

Δεν ακούω και ιδιαίτερες αντιρρήσεις σχετικά με την συγκεκριμένη οθόνη. Σε 2ο χρόνο πιθανόν να αλλάξω και κάρτα γραφικών. Πάντως είμαι αρκετά "ψημένος" ιδιαίτερα λόγω της χαμηλής της τιμής.

Δημοσ.

Συγνώμη που θα το πω, αλλά είστε Off-Topic... Επειδή με ενδοιαφέρει και εμένα αυτή η οθόνη δεν είδα καμία απάντηση στην ερώτηση του σινμοφορουμιτη. Λες και ρωτησε αν θα παιζει καλα τα παιχνιδια με αυτή τη καρτα γραφικών στην 22άρα απαντήσατε. Δεν σας βάζω χέρι, απλά θα ήθελα να μάθω και εγώ για την οθόνη αυτή. Έχω την LG1980Q και δεν θέλω να πέσω σε μεγαλύτερη αλλά πιο κακής ποιότητας οθόνη. Όταν λεω ποιότητα δεν εννοώ μόνο ποιότητα απεικόνισης, εννοώ και ποιότητα κατασκευής (Ομορφιά, ποιότητα υλικών και τα σχετικά). Ας πούμε και οι EIZO που κατα τη γνώμη μου είναι οι καλύτερες οθόνες, είναι πολύ άσχημες και δεν θα ήθελα ας πούμε μια EIZO... Η ΒΕΝQ νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφη... Aπό απεικόνιση είναι καλή?

Δημοσ.

Στο ένα ερώτημα σου απάντησες μόνος σου! :lol: Άλλωστε είναι απόλυτα υποκειμενικό θέμα...

Όσο για την απεικόνιση, επίσης -για μένα- είναι υποκειμενικό θέμα. Δεν θα αγόραζα καμία οθόνη αν δεν την δω σε demo, ότι θετικό ή αρνητικό αν διάβαζα σε ένα φόρουμ. Προσωπικά, το θέμα "αγορά οθόνης" εκτός από προδιαγραφές/εμπειρίες από άλλους χρήστες, το 90% της απόφασης σου πρέπει να είναι αποτέλεσμα προσωπικής live δοκιμής.

Δημοσ.
Δεν ακούω και ιδιαίτερες αντιρρήσεις σχετικά με την συγκεκριμένη οθόνη. Σε 2ο χρόνο πιθανόν να αλλάξω και κάρτα γραφικών. Πάντως είμαι αρκετά "ψημένος" ιδιαίτερα λόγω της χαμηλής της τιμής.

δεν σε ξενιζει που ειναι τοσο φθηνη;μην κολας στις ιντσες

δεν την ξερω την οθονη,γενικα μιλαω

Δημοσ.

Κάτι που μόλις θυμήθηκα... Κάπου είχα διαβάσει (ίσως κι εδώ) ότι είναι κατασκευή DELL, απλά με το brand της BENQ.

Δημοσ.

Φυσικά και με ξενίζει που είναι φθηνή. Άλλωστε γι'αυτόν ακριβώς το λόγο έθεσα το ερώτημα. Το ζήτημα είναι: Την έχει κανένας να μας πει εντυπώσεις?

Γενικά πάντως σαν μάρκα δεν είναι αναξιόπιστη... τουλάχιστον απ'όσο ξέρω (π.χ αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168809

δεν θα την αγόραζα έστω και εαν είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων...

Δημοσ.

Το ότι δεν είναι αξιόπιστη δεν σε νοιάζει, έχει εγγύηση. Έχεις δίκιο φίλε, αν δεν τη δεις δεν μπορείς να ξέρεις... Όταν είναι να αγοράσω θα τη δω πρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...