HER_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Παιδία θα ήθελα την βοήθεια σας αν είναι εύκολο. Έχω 1 pc που είναι συνδεδεμένο με το router με καλώδιο και 1 laptop και έναν ακόμα υπολογιστή desktop τα όποια είναι συνδεδεμένα μέσω router ασύρματα. Μοιράζω και στους τρεις υπολογιστές ιντερνέτ κανονικά. Αλλά θέλω όμως να μεταφέρω αρχεία από τον έναν υπολογιστή στον άλλον διάμεσου του router αλλά δεν τα καταφέρνω.. Έχω καταφέρει και έχω φτιάξει δίκτυο τους 2 υπολογιστές (desktop) ώστε να μεταφέρω αρχεία. Αλλά δεν μπορώ να συνδέσω και το laptop. Το laptop δεν μπορεί να δει κανέναν υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Πρόβλημα έχω μόνο με το laptop. Κάνοντας ping κανένας υπολογιστής δεν βλέπει το laptop και το laptop δεν βλέπει κανέναν υπολογιστή. Έχω κλίσει το firewall και των τριών υπολογιστών και είναι και στην ίδια ομάδα εργασίας. Χρησιμοποιώ και στους 3 υπολογιστές Windows XP PRO GR και router NETGEAR. Πως μπορώ να κάνω και το laptop να βλέπει και τους άλλους υπολογιστές? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
BadGuy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μήπως δεν έχεις κλείσει κάποιο antivirus και σου κάνει πρόβλημα;;;
valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δοκίμασες να συνδεθείς στα άλλα pcιά και με \\ και όνομα/ip και πάλι τπτ? αν δεν έχεις επικοινωνία και πάλι μάλλον τρέχει κάποιο firewall ή έγινε καμία διένεξη ip, δοκίμασε να βάλεις καρφωτά τις ip και έλεγξε τα ονόματα των pc μήπως και έχουν ίδια ονόματα!
HER_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 nai kai pali den ton briskei....tin ip tin exw dosei karfota...egw exw 192.168.0.2 to laptop 192.168.0.3 kai to router 192.168.0.1..onoma den exw balei idio..mono omada ergasias einai idia..kai exw klisei olla ta antivirus kai ta firewall...tipota allo pou na mporw na kanw??euxaistw polu...
RapidShade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Σιγουρα δεν τρέχεις κάνα Norton Internet Security ετσι?... (ή κάποιο αντίστοιχο)... Αν ΔΕΝ τρέχεις, είναι περίεργο που δεν μπορείς να κάνεις ούτε ping... Να σου πω... ο Router τι IP έχει? Μπορείς να τον κάνεις ping απο το laptop? για πες και βλέπουμε...
HER_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια…..το βρήκα τελικά τι έφταιγε…..δεν επικοινωνούσε τελικά καθόλου όταν και οι δυο συσκευές είναι συνδεδεμένες ασύρματα… αυτό είναι μια ρύθμιση που έχει το router μου με ονομασία Wireless Isolation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.