Καριώτης1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (Free εννοείται) με το οποίο να μπορώ να κόψω ένα αρχείο avi σε μικρότερα κομμάτια.
tarrasque Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 σε μικρότερα avi ή απλά σε μικρότερα κομμάτια για να το μεταφέρεις; αν είναι το πρώτο τότε τα nandub, virtualdub σου κάνουν, στην δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιείς ένα compression util. (το winrar πχ) και το 'σπας' σε κομμάτια μεγέθους που ορίζεις εσύ (από εκεί που λέει split to volumes)
kastel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σωστές οι παραπάνω υποδείξεις. Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB", από εδώ: www.kastel.gr
Καριώτης1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σωστές οι παραπάνω υποδείξεις.Δες τον οδηγό "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ VIRTUALDUB", από εδώ: www.kastel.gr Tο αρχείο σου φίλε μου είναι κατεστραμένο δεν κατεβαίνει.
kastel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Tο αρχείο σου φίλε μου είναι κατεστραμένο δεν κατεβαίνει. Σε μένα γιατί κατεβαίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έχεις PM. Em, site einai/ Αυτά ξέρουμε, αυτά έχουμε. Τι να κάνουμε;
Freakster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Οχι, οχι εγω παρεξηγησα, ο φιλος εκανε κουοτ το σαιτ και ειπε, δε κατεβαινει και ειπα μηπως δε το προσεξε οτι ειναι site Classic Misunderstanding! Το site πολυ ωραιο φιλε καστελ και μαλιστα καετβασα και το media player classic. To εψαχνα παντου, δεν επρεπε να ειναι στο πισι μου; Τεσπα, τωρα ειναι, thanx!
Καριώτης1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σε μένα γιατί κατεβαίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έχεις PM. Εντάξει η δουλειά έγινε, πολύ καλός ο οδηγός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.