podaskos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σας έχει τύχει να κρατάτε σημειώσεις σε καρτέλες με σκοπό να τις χρησιμοποιήσετε μελλοντικά σε κάποια εργασία; Αν και δεν είμαι φοιτητής Έχω γεμίσει δυο κούτες παπουτσιών με καρτέλες σημειώσεων κι έχω πρόβλημα διαχείρισης. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που να κάνει διαχείριση σημειώσεων και βιβλιογραφίας, το οποίο να σου δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις κλειδιά; Επειδή συγκεντρώνω υλικό για ένα βιβλίο ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μου έλυνε τα χέρια. Οι "σύγχρονοι φοιτητές" έχουν να προτείνουν κάτι; Σημ.:Κάπου είδα το infomagic αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν προβλήματα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.
bablyk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Υπάρχει και ένα ακόμα καλό αλλά δε μπορώ να το θυμηθώ... edit: Το θυμηθηκα: Endnote
podaskos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ, θα ψάξω χαρακ/κα και θα δω τι παίζει!
Stuff Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 kai to OneNote tis microsoft ..me para polles dinatotites
podaskos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το EverNote φαίνεται καλό, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.