Προς το περιεχόμενο

Tortuga:Two Treasures

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Immerse yourself in a land of dangerous pirates, intense sea battles, and challenging sword fights. Tortuga - Two Treasures continues the Tortuga series with all-new adventures.

92540220061219screen001ra2.jpg

92540220061219screen002hu1.jpg

92540220070206screen004rh2.jpg

Kukloforei sta gnosta site...opios to exei peksei as mas pei entyposeis...

Επισκέπτης
Δημοσ.

ένα καλό πειρατικό παιχνίδι να βγει και τι στον κόσμο (εκτός του pirates που όμως είναι κάπως παιδικό)

Δημοσ.

Λοιπόν, καλούτσικο για να περάσεις την ώρα σου, αλλά δεν έχει βάθος, ούτε σου επιτρέπει να τριγυρίζεις στα νησιά, ακολουθείς πιστά την ιστορία...

Το Sid Meier's Pirates είναι κλάσεις ανώτερο.

Το παίζω απο χθες, καλές οι μάχες στη θάλασσα,υπερβολικά απλός χειρισμός ( στην θάλασσα μου φαίνεται οκ αυτό) αλλά στην στεριά όλο click-click-click είναι,δε μπορεί να πηδήσει ο χαρακτήρας, ούτε και να αποφύγει επιθέσεις. Μέχρι στιγμή έχει 1 κουμπί για μπλόκ και 1 για επίθεση ( +1 ακόμα κίνηση που ρίχνεις 1 κλωτσιά ). Γενικά πολύ περιορισμένες κινήσεις, μέτρια γραφικά..

Τα βιντεάκια του μου άρεσαν όμως και η ιστορία του φαίνεται να είναι καλή.

Οπότε ίσως για κάτι διαφορετικό να αξίζει λίγο να το παίξει κάποιος.

Δε μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει βγει ακόμα 1 αξιόλογο πειρατικό rpg πάντως. Αναμένουμε για το Pirates Of The Burning Sea το MMORPG

που βγαίνει τον Ιούνιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το έχω παίξει, όμως ως σύλληψη έχει το βασικό μειονέκτημα της γραμμικότητας. Όπως γράφει και ο EKTELESTES, ακολουθείς μια ιστορία.

Ωραία μας τα λέει το Pirates of the Burning Sea, αλλά είναι online, επομένως δύσκολο να το παρακολουθήσεις -θέλει συνεχή ενασχόληση και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

Πάντως, τα screenshots είναι εντυπωσιακά.

Δημοσ.

Πίστεψε με, δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά...τίποτα ιδιαίτερο απο γραφικά, θα έλεγα και μετριότατα για την σημερινή εποχή ( σκέψου οτι μπορείς να το τρέξεις και με geforce 3 ...)

και οι μάχες του στην στεριά, το άτσαλο gameplay στην στεριά είναι το άλλο μείον του.

Δημοσ.

Κι εγώ μια από τα ίδια, το έκανα μόλις χθες εγκατάσταση...ομολογώ ότι το πάλεψα γύρω στο 2ωρο μπας και δω κάτι που θα μου τραβήξει περισσότερο τη προσοχή...

Αποτέλεσμα............UNINSTALL!

• Super Moderators
Δημοσ.

Να και το πρώτο review που πέτυχα για το παιχνίδι.

Καθόλου κολακευτικό το bottom line, βασικά το παράπονο της γραμμικότητας το ρίχνει πολύ, συν ο κάκιστος χειρισμός...

Κρίμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...