Soth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, Έχω την 9550 gamers edition , ως χτες ολα πηγαινανε ρολοι μεχρι που αποφασισα να κανω φορματ. Βασικα το προβλημα ειναι καθαρα θεμα windows/drivers or so. Καθε φορα που ανοιγει το λειτουργικο, ειναι στις default vga ρυθμισεις αντι για αυτες που εχω ηδη ορισει. Δηλαδη χανονται οι ρυθμισεις μολις κανω sutdown. ΥΓ1. εχω κατεβασει latest drivers της ΑΤΙ. ΥΓ2. όταν bootarei το pc και καθε φορά που προσπαθω να μπω στο ATI Catalyst Control Center μου πεταει το εξης σφαλμα: Καμια ιδεα;;; Ευχαριστω εκ των προτερων.
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και με τους catalyst 7.1; edit: Αν θες τους 7.2 μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή :/
Soth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τους 7.2 έχω τώρα. Γιατί να κάνω υπομονή; Το link δεν με πάει πουθενά...
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Το dotNET Framework το ξαναπέρασες; Νομίζω το CCC το απαιτεί για να τρέξει...
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δίκιο έχεις για το link, μάλλον κάνει expire, sorry. Αν δεις πάντως στη knowledge database της Ati, είναι γνωστό πρόβλημα των 7.2 και για την ώρα δεν έχουν βρει λύση. Οπότε βάζεις τους 7.1 μέχρι να βγουν οι 7.3.
Soth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τους 7.1 πως θα τους βρω; Συγγνωμη αλλα δεν σκαμπαζω πολλα απο VGA drivers To CCC οντως ζήταγε framework. Νομίζω μπήκε με το Windows update. Χρειάζεται να κατεβάσω κάτι μεμονωμένο;
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=1265723&SiteID=1
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Previous Catalyst® Drivers for Windows XP Αν δεν έχεις αποεπιλέξει το framework, νομίζω από default εγκαθίσταται όταν κάνεις update. (btw το προηγούμενο link πρέπει να παίζει τώρα, κάτι δεν πήγαινε καλά με το ati.amd.com)
Soth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας... Θα περάσω 7.1 να δω μπας και βγάλω άκρη... Και συγγνώμη που σας ζάλισα αλλά δεν τα πάω καλά με VGA xD
Soth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, ευτυχώς με το 7.1 μόλις φορτόσουν πλήρως τα Win κάνει ένα σβήσιμο η οθόνη και αλλάζει ανάλυση σε αυτά που του έχω ορίσει (Ναι επιτέλους δουλεύει το CCC) To σπαστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στο login screen των Win κρατάει ακόμα 800Χ600 ή κάτι τέτοιο... Λεπτομέρεια, αλλά σπαστικό... Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έχει φάει.
Soth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δοκίμασα να ορίσω και στον Administrator ανάλυση που θέλω, αλλά το welcome screen / login εξακολουθεί να παίζει σε χαμηλή...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Η εικονα που δειχνει τα XP να φορτωνουν, ειναι ΠΑΝΤΑ 640x480 σε 16bit χρωματα (μην πω και πιο λιγο). Εαν εννοεις αυτο...
Soth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Οχι φυσικά, εννόω το login screen, πριν διαλέξεις ποιον χρήστη θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.