kosmasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλημέρα. Εχω ζητήσει υποβάθμιση γραμμής απο τα 2048 στα 1024. Με πήραν 2 φορές τηλέφωνο προιστάμενοι απο τα κεντρικά στην κρήτη και μου παν ολα εντάξει. Πόσες μέρες κάνει να γίνει αυτό ? Γνωρίζει κανείς ? Μιλάμε για ΟΤΕΝΕΤ - ΟΤΕ
valantis315 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εμενα την ειχαν κανει σε 2,5 μηνες, αφου εστειλα την αίτηση και αφου τους πηρα 4-5 τηλεφωνα
PepeLePew Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Άσχετο αλλά 7 μήνες για αλλαγή από PSTN σε ISDN. Και μιλάμε για εταιρικό τηλέφωνο και στο τέλος βάλαμε δικηγόρο να μας κάνει την δουλειά. Έχει να πει κάνεις κάτι????
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ελεος. Αμα είναι να βάλω και δικηγόρο για να γίνει τι κατάλαβα. Εχω έναν φίλο όμως. Λες να το δοκιμάσω?
devine Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 το θεμα ειναι γιατι ζητησες υποβαθμιση?αν ηταν προβλημα με την συνδεση σου ( δηλαδη αποσυνδεσεις και αλλες τετοιες αηδιες τοτε τζαμπα περιμενεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.