agpol07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μπορει καποιος να μου σχολιασει τις 2 παρακατω εικονες. Βασικα γιατι μου γραφει στο cpuz, multiplier 10x ενω εγω το εχω στο bios οπως βλεπετε 9x? Και επισης μου δειχνει ταχυτητα 2260 ενω θα επρεπε να μου δειχνει 9*226=2034?(Να σημειωσω οτι η φωτογραφια απο το Bios ειναι πιο πριν γι'αυτο λεει 223. Δηλ. φανταστειτε οτι τωρα λεει 226 και οχι 223. Αλλα και τοτε το ιδιο προβλημα ειχε). Στο bios η ταχυτητα ειναι κανονικη δηλ. 2034. Επεισης και με το προγραμμα S&M παλι λαθος ταχυτητα μου γραφει!! Πιο πιστευω? πρεπει να αλλαξω τιποτ'αλλο?
agpol07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καποιος αλλος που να ειναι πιο σιγουρος, ρε παιδια. Βασικα φοβαμαι να το κανω γιατι δεν ψηνομαι να φαει κανα κολλημα η μητρικη και να μην ξεκιναει και μετα να ξεκινησω πααααλι απ'την αρχη. Thank you anyway...
agpol07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τι γινεται ρε παιδια κανεις δεν ξερει να με βοηθησει???
Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 egw sou eipa i mitrikis kai o epexergastis einai kanonika 1000mhz to Hyper transport kai esena trexei sta 678 ara prepei na valei HT frequency x4.
Galis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εμενα οταν ειχα εγκατεστημενο το easytune μου εκανε παρομοιες π@π@ριες.Απλος το εσβησα και μετα συγχρονιστηκαν τα ρολογια.Και εγω εχω nforce4 gigabyte gak8nxpsli
agpol07 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εγω εβαλα το everest χθες και παλι τα ιδια μου δειχνει και αυτο. Δεν ξερω. Τι να πει κανεις??
Strategos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ama to valeis x4 tha eprepe na exeis HT bus 223x4 oxi 223x3 pou eixes tora.
agpol07 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το δοκιμασα για λιγο με 4x και αφου ειδα οτι δεν αλλαξε τιποτα το ξαναεβαλα 3x . Ουτως ή αλλως σημασια εχει τι λεει το bios και οχι τα προγραμματα οποτε κλαην. Απλα ρωτησα μηπως ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο αλλα κανεις δεν ξερει τελικα.
agpol07 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Τελικα μετα απο ψαξιμο και διαβασμα αποφασισα να συνεχισω το O/C μεσω 2 προγραμματων clockgen και crystal cpuid οπου με το δευτερο καταφερα να αλλαξω τον multiplier και να τον αναγνωρισουν και τα αλλα προγραμματα που τοσο καιρο "αδιαφορουσαν". Ετσι αποφευγω και τις συνεχεις επανεκκινησεις. Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν παντως με το προβλημα μου..
Strategos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ti enoeis oti den eides diafora me x4? den pisteuw na perimenes na deis tpt se kanena super pi? Dioti to HT link einai i taxitita pou epikoinoni i epeksergastis me tis thires pci. Kai kalitera apo bios ta programata kanoun oti goustaroun.
agpol07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ναι το ξερω οτι δεν επηρρεαζει την ταχυτητα το HT Frequency και 1x να το εχεις δεν παιζει προβλημα. Απλα σου λεω οτι το εβαλα 4x και ενω ειχα τον multiplier 9x τα προγραμματα μου εδειχναν 10x. Επισης τα προγραμματα αυτα που αναφερω για O/C (clockgen,cpuid) δουλευουν καλα αλλα δεν αλλαζουν τις τιμες στο bios οποτε οταν κανεις restart εισαι παλι στην ιδια ταχυτα με αυτη που ησουν πριν πειραξεις τα προγραμματα. Κλεινοντας, να αναφερω οτι το προβλημα επιλυθηκε κανοντας enable το "aggresive timing" και τωρα οτι multiplier βαζω στο bios εμφανιζεται και στα διαφορα προγραμματα στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.