louben Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Παιδια τα φωτα σας σε ενα δυσκολο(για εμενα τουλαχιστον) προβλημα. Εχω adsl1024 router speedtouch585 kai 2 υπολογιστες πανω(εναν σε καθε οροφο).Ο ενας λοιπον παει οκ ο αλλος ομως xanei toylaxiston ena 50 %apo to bandwidth του.Πως το καταλαβαινω.ΒΑζω τον ενα στη μια ethernet και βγαζει πχ 600 βγαζω το καλωδιο το βαζω στον αλλο και βγαζει τα μισα.Κατι λοιπον μεσα στον υπολογιστη τρωει bandwidth. Αλλα τι? Ενημερωτικα εχω μονο το firewall των windows(το οποιο οταν απενεργοποιησα δεν ειδα διαφορα) και το nod(+spyware doctor spybot adware). Μηπως ειναι θεμα της καρτας δικτυου(ενσωματωμενη Nvidia sth A8N asus μητρικη μου). Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη(δε σας κρυβω οτι μου εχουν σπασει τα νευρα)
louben Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ti enoeis vgazei 600? pws metras to bandwith? Απο εδω http://speedtest.net/index.php Άλλαξες καλώδιο; Δε χρειαστηκε.Τελικα οι ρυθμισεις του ιντερνετ ηταν λαθος(το βρηκε το tune up utilities).HTAn gia 56k tis αλλαξα και τωρα ειναι (μαλλον οκ). Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.