Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5400 ΒΛΑΒΗ

nickall13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καταρχάς. Σήμερα έβαλα να δω dvd αλλά παρουσιάστηκε βλάβη στα ηχεία...Τα 2 πίσω ηχεία δεν βγάζουν ήχο. Άλλαξα καλώδια και θέση στα ηχεία και πάλι τίποτα. Τα αγόρασα από e-shop.gr πριν 10 μήνες.Τι να κάνω; Υπάρχει αντιπροσωπεία της logitech στην Ελλάδα; Έλεγα να τα πάω κατευθείαν εκεί και να μην μπλέξω με το μαγαζι που τα αγόρασα. Καμιά ιδεά; Καμιά βοήθεια; Κάποιος με σχετική εμπειρία; Πίκρα ρε γαμώτο. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.Νίκος

Δημοσ.

χαζη ερωτηση,αλλα αυτο που εβαλες να δεις ηταν SYRROUND;υποστηριζε 5.1;

δοκιμασες κανενα αλλο dvd που παλιοτερα δουλευε 100% συμβατα με τους πισω δορυφορους;

Δημοσ.

File mipws h ekdosh tou programatos pou evales na deis to dvd den ypostirizei 5.1 ixeia? Giati px. to PowerDvD gia na paiksei 5.1 prepei na to rythmiseis apo ta settings. Omws.. to PowerDvD Express den mporei na paiksei 5.1..

Δημοσ.

Τα έχω συνδεδεμένα με επιτραπέζιο dvd player μέσω optical θύρας και τα ηχεία έχουν ένα κουμπί με το οποίο τεστάρεις το surround παίζοντας ήχο από κάθε ηχείο διαδοχικά και ούτε μ'αυτό έχω ήχο. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παλιότερα ένας γνωστός μου είχε τύχει άψογης/άμεσης εξυπηρέτησης/αντικατάστασης

από την αντιπροσωπεία της Logitech στην Αθήνα.

Ίσως αυτο σε ανακουφίσει! :)

Δημοσ.

Δοκίμασε και άλλα DVD με 5.1 ήχο. Αν δεν δουλεύουν μην τρελαίνεσαι... πάλι καλά που είναι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε με άλλα dvd είδα φως. Μήπως ξέρει κάποιος την αντιπροσωπεία της logitech στην Ελλάδα;

Προς Φώτη: Μάλλον εννοείς την υπογραφή μου ε; Εγώ δεν την βλέπω...Υπάρχει πανελλήνιος σύλλογος φίλων ενυδρείου από ανθρώπους που αγαπούν πολύ το χόμπυ αυτό. Αν θες ρίξε μια ματιά στο http://www.aquatek.gr και τα link του

Δημοσ.

Με μια μικρή επιφύλαξη, νομίζω πως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Logitech στην Ελλάδα. Ενημέρωσέ/ρώτα τους μέσω της φόρμας που υπάρχει στο site της εταιρίας.

Πάντως καλού-κακού κάνε καμιά δοκιμή ακόμα. Από το συγκεκριμένο player έχεις ακούσει ποτέ 5.1 ήχο;

Δημοσ.

10 μήνες τώρα έπαιζε κανονικά 5.1. Θα ξαναδοκιμάσω μπας και... θα συμπληρώσω και την φόρμα που λες.Ευχαριστώ αν και απογοητεύτηκα λίγο με την έλλειψη αντιπροσωπείας που λες

Δημοσ.

min apogoitevese theorite apo ta kalitera support kala ekanes kai den emplekses me eshop

tha deis oti tha exei poli kali eksipiretisi osoi xriastikan support i antikatastasi me ta kalitera logia kateliksan apo tin logitech ;)

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η oktabit που αναφέρεται σε παλιό ποστ (2004) ως αντιπροσωπεία της logitech ισχύει ακόμα; Ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...