Προς το περιεχόμενο

The hills have eyes II

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βρε φυσικά, απόψεις είναι αυτές...Αλλά δεν ξέρω, απλά δεν μου άρεσε καθόλου. Τα μάτια μου το είδαν ως ένα πολύ απλοϊκο,επαναλαμβανόμενο και συνηθισμένο θριλεράκι της σειράς.

Δημοσ.

Το πρωτο ηταν κορυφαιο!Με προετρεψε να δω και το οριτζιναλ και το σηκουελ που φτιαχτηκε μετα.

Το δευτερο ελπιζω να εχει περισσοτερη βια και μεταλλαγμενους!

Το trailer ηταν κορυφαιο ιδικα στο τελος που γυρναει η καμερα και καταλαβαινεις οτι βλεπεις μεσα απο τα ματια του αιχμαλωτου.

Δημοσ.

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα,το remake του πρώτου,με καθήλωσε.Ευτυχώς,είμαστε ήδη στην άνοιξη 2007.Αντε να βγει να προσθέσουμε σχόλια

Δημοσ.
Ωχ, μόνο σε μένα και τον αδερφό μου δεν μας άρεσε καθόλου;

lol

Den yparxei logos na stenaxoriese omos;):)

Ntaksi eixe polles moufes i tenia alla kata ta alla mia apo tis kaluteres splatter tou 2000...

Δημοσ.

Στο πρωτο νομιζω οτι δεν ειχε πεθανει ενας φαλακρος που καθοταν σε μια καρεκλα και τραγουδουσε. Θα παιζει αραγε στο δευτερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...