apostol1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 paidia exo conn-x kai epeidi allazo spiti xerete poses meres xriazetai gia na metaferthei i grami adsl kai pio to epipleon kostos?
PETROS13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 για conn-x δεν ξέρω,αλλά γενικά γύρω στα 35 ευρώ είναι το κόστος μεταφοράς..τώρα για χρόνο δεν ξέρω,αλλά πιστεύω πολύ σύντομα.
getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 @apostol1s θέλεις να κρατήσεις τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό;
apostol1s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 nai thelo na kratiso ton idio arithmo gia na min xanatrexo.
getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν θυμάμαι καλά η εσωτερική φορητότητα κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ. Κάνεις αίτημα από 134, μετά από 3 μέρες θα πάρεις ένα τηλέφωνο που θα σου δώσουν για να κλείσεις ραντεβού με τον τεχνικό. Μέσα σε max 13 ημέρες θα είσαι έτοιμος από πλευράς τηλεφώνου. Για την adsl μου είχαν πει ότι μεταφέρεται αυτόματα χωρίς αίτημα και χωρίς χρέωση αλλά για καλό και για κακό ρώτα στο 134. Επίσης και αυτό θα θέλει το χρόνο του. Καλό κουράγιο! Με την ευκαιρία να τα χώσω και λίγο στην ΕΕΤΤ που δίνοντας ανεδαφικές προθεσμίες εκπλήρωσης αιτημάτων (άκου 13 ημέρες) μας έχει φέρει σε 3τοκοσμικά επίπεδα τηλεπικοινωνιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.